Alpinist Kjetil Jansrud i på treningsøkt med YT

YT

En serie treningsmat og –drikke utviklet til bruk før, under og etter trening. Produktene er satt sammen for å gi deg riktig påfyll slik at du enkelt kan få maks ut av din treningsøkt.

Slik forbereder du deg maks til Birken!

Nå er det få dager igjen til Birkebeinerrittet 2016. Her er noen tips til hva du bør spise og drikke i dagene før, under rittet og etterpå.

Alpinist Kjetil Jansruds tips til restitusjon

Restitusjonen starter så fort treninga er over....da trenger kroppen riktig næring. Se han i vår nye reklamefilm.

Slik restituerer du optimalt etter treningsøkta

Restitusjon etter trening handler om å hjelpe kroppen til å bli mest mulig klar for neste utfordring. For å kunne trene ofte, og for å få maksimalt utbytte av treningsøktene, er det viktig med optimal restitusjon.

Sjekk formen ved hjelp av hvilepulsen

Pulsen kan fortelle oss mye om treningsform og progresjon. Her får et innblikk i hvordan hjertet fungerer og hvordan du kan måle fremgangen din!

TABATA – Prøv disse svært effektive mageøvelsene!

Disse mageøvelsene gjennomføres i Tabata-format. Det vil si at øvelsen gjøres i 20 sekunder, etterfulgt av ti sekunder pause. Samme øvelse gjentas åtte ganger.

Å puste riktig er viktig

Med en god pusteteknikk kan man blant annet redusere stressresponsen fra en treningsøkt, og forkorte restitusjonstiden, samt gi kroppen mer oksygen, som igjen gir mer energi og overskudd.

En treningsstrikk, seks øvelser!

Det trenger ikke være altfor krevende å beholde en sterk og stram kropp – du trenger kun en treningsstrikk.

Trening som styrker skjelettet

Som alt annet i kroppen blir også skjelettet vårt svakere med årene. Noe av det viktigste vi selv kan gjøre for å få et sterkere skjelett, er å mosjonere.

8 tips for å komme igang etter ferien

Ferie betyr deilige, late sommerdager hvor vi legger bort hverdagsrutiner og trening. Slik kommer du igang med treningsvaner som holder over tid.

Utviklet i samarbeid med toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret (TIS) i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT blitt til.

  • Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • TIS holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener
    - TIS

Arrangementer

Her er et knippe av arrangementer YT sponser.