YT

En serie treningsmat og –drikke utviklet til bruk før, under og etter trening. Produktene er satt sammen for å gi deg riktig påfyll slik at du enkelt kan få maks ut av din treningsøkt.

Rumpeøvelsene som ikke belaster knærne

Tre øvelser som har ordentlig god effekt på setemuskulaturen uten at du belaster knærne.

Musikk under trening - venn eller fiende?

Mange er avhengig av å høre på musikk når de trener, og det er ikke uten grunn! Musikk kan faktisk øke ytelsen, men pass på – det kan også gjøre skade.

5 øvelser for å tøye hamstring

Det er ikke bare innenfor yoga vi trenger å ha fleksible hamstrings, det er gunstig i de fleste aktiviteter, som løping, sykling eller vanlig gange.

I denne bildeserien viser Karoline Wergeland noen enkle øvelser for tøying av hamstring. Har du ikke et yogabånd, kan du bruke et tau eller et skjerf.

Den ultimate parøkten

Dette treningsprogrammet har fokus på kjernemuskulatur og er perfekt for to personer. Hva er vel bedre enn en heftig treningsøkt sammen med en god venn, kamerat eller din kjære?

Slik unngår du treningsskader!

Det er fort gjort å overbelaste kroppen slik at man ender opp med treningsskader. Unngå å havne bakpå på med disse enkle, men svært viktige tipsene!

Alpinist Kjetil Jansruds tips til restitusjon

Restitusjonen starter så fort treninga er over....da trenger kroppen riktig næring. Se han i vår nye reklamefilm.

Slik restituerer du optimalt etter treningsøkta

Restitusjon etter trening handler om å hjelpe kroppen til å bli mest mulig klar for neste utfordring. For å kunne trene ofte, og for å få maksimalt utbytte av treningsøktene, er det viktig med optimal restitusjon.

TABATA – Prøv disse svært effektive mageøvelsene!

Disse mageøvelsene gjennomføres i Tabata-format. Det vil si at øvelsen gjøres i 20 sekunder, etterfulgt av ti sekunder pause. Samme øvelse gjentas åtte ganger.

En treningsstrikk, seks øvelser!

Det trenger ikke være altfor krevende å beholde en sterk og stram kropp – du trenger kun en treningsstrikk.

Trening som styrker skjelettet

Som alt annet i kroppen blir også skjelettet vårt svakere med årene. Noe av det viktigste vi selv kan gjøre for å få et sterkere skjelett, er å mosjonere.

Utviklet i samarbeid med toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret (TIS) i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT blitt til.

  • Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • TIS holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener
    - TIS

Arrangementer

Her er et knippe av arrangementer YT sponser.