
Tidligere vinnere
2024-2025: Glemmen VGS
Oppgave:
Forrett: Pastaputer med kremet saus. Østavind®, TINE® Helmelk 3,5% fett eller TINE® Kremfløte
Hovedrett: Smørstekt kyllingbryst med skinn og vingeben, risotto og salat. TINE® Norsk Alpeost, TINE® Norsk Salatost og TINE® Meierismør
Dessert: Cannoli. TINE® Meierismør, Norsk Chevre Naturell Haukeli, velg minst en av disse tre for å lage chevrekremen: TINE® Kremfløte, TINE Kremgo® Naturell eller TINE® Crème Fraîche Original
2023-2024: Bryne VGS
Oppgave:
Forrett: Fransk løksuppe med nybakt bakeverk. TINE® Ekte Revet ost fire oster og pisket TINE® Meierismør.
Hovedrett: Bryst og lår fra kalkun, serveres med en kremet soppsaus, to ulike grønnsaksgarnityrer og en potetkake. TINE® Meierismør, TINE® Kremfløte / TINE® Creme Fraiche, Østavind® / Jarlsberg® orginal
Ostetallerken: En ostetallerken med 5 ulike oster fra TINEs sortiment. To garnityrer hvor en må være marmelade og et nystekt landbrød.
2022-2023: Strinda VGS
Råvarer:
Forrett: Vegetarrett og bakeverk m/ TINE® Cottage Cheese og TINE® Kesam Orginal
Hovedrett: Hel laks, grønnsaksgarintyr og emulsjonssaus. TINE® Meierismør
Ostevogn: et utvalg av TINEs spesialoster, samt bakeverk og to marmelader.
2021-2022: Rosenvilde VGS
Råvarer:
Forrett: tre små munnfuller. TINE® Revet ost orginal og TINE® Creme Fraiche
Hovedrett: Lammelår og ferskpasta. TINE® Smør, TINE® Alpeost og TINE® Kremfløte.
Dessert: Flambert vaffelhjerte: TINE® Kremfløte, TINE® Kesam.
2020-2021: Vestby VGS
Råvarer:
Forret: TINE® H-Melk og TINE® Crème Fraîche Original
Hovedrett: Et japansk / asiatisk preg i smakene. Kyllingbryst stekt på skrog, TINE® Kremfløte. 2 tilberedte grønnsaksgarnityrer og 1 metningsgarnity
Dessert: TINE® Gudbrandsdalsost G35, TINE® Kremfløte og TINE® Meierismør, i tillegg til bær. Desserten må minimum ha et kaldt og et varmt element.
2020: Strinda VGS
Råvarer:
Forret: TINE laktosefri rømme, urter
Hovedrett: Lam mørbad, to bearbeidede grønssaksgarnityrer, TINE yoghurt naturell, Østavind
Dessert: Epler, chevre naturell og Sunniva frukt og grønnsaksjuice: Eple og bringebær
2019: Nannestad VGS
Råvarer:
Forret: Bakt brød, smaksatt TINE meierismør
Hovedrett: Hel Liveche kylling, minst to grønnsaksgarnityrer, TINE creme fraiche, TINE meierismør
Dessert: Kiwi, TINE kremfløte, TINE kremgo naturell
2018: Nannestad VGS
Råvarer:
Forret: Torsk, TINE smør, TINE fløte
Hovedrett: Lammefilet, TINE fløte
Dessert: TINE brunost
2017: Strinda VGS
Meny:
Forret: Reinsdyr, rødbeter og TINE rømme
Hovedrett: Sei, TINE fløte, TINE smør
Dessert: Valronasjokolade og TINE kefir