tine.no

Tidligere vinnere

Her finner du tidligere vinnere av TINE MatCup og råvarene de kokkelerte med!

2024-2025: Glemmen VGS

Oppgave: 

           Forrett: Pastaputer med kremet saus. Østavind®, TINE® Helmelk 3,5% fett eller TINE®                     Kremfløte 

           Hovedrett: Smørstekt kyllingbryst med skinn og vingeben, risotto og salat. TINE® Norsk                     Alpeost, TINE® Norsk Salatost og TINE® Meierismør

           Dessert: Cannoli. TINE® Meierismør, Norsk Chevre Naturell Haukeli, velg minst en av disse             tre for å lage chevrekremen: TINE® Kremfløte, TINE Kremgo® Naturell eller TINE® Crème               Fraîche Original  

 

 

2023-2024: Bryne VGS

Oppgave:

           Forrett: Fransk løksuppe med nybakt bakeverk. TINE® Ekte Revet ost fire oster og pisket                 TINE® Meierismør. 

           Hovedrett: Bryst og lår fra kalkun, serveres med en kremet soppsaus, to ulike                                     grønnsaksgarnityrer og en potetkake. TINE® Meierismør, TINE® Kremfløte / TINE® Creme               Fraiche, Østavind® / Jarlsberg® orginal

           Ostetallerken: En ostetallerken med 5 ulike oster fra TINEs sortiment. To garnityrer hvor en               må være marmelade og et nystekt landbrød. 

 

2022-2023: Strinda VGS

Råvarer:

Forrett: Vegetarrett og bakeverk m/ TINE® Cottage Cheese og TINE® Kesam Orginal

Hovedrett: Hel laks, grønnsaksgarintyr og emulsjonssaus. TINE® Meierismør

Ostevogn: et utvalg av TINEs spesialoster, samt bakeverk og to marmelader.

 

2021-2022: Rosenvilde VGS

Råvarer:

Forrett: tre små munnfuller. TINE® Revet ost orginal og TINE® Creme Fraiche

Hovedrett: Lammelår og ferskpasta. TINE® Smør, TINE® Alpeost og TINE® Kremfløte.

Dessert: Flambert vaffelhjerte: TINE® Kremfløte, TINE® Kesam.

2020-2021: Vestby VGS

Råvarer:

Forret: TINE® H-Melk og TINE® Crème Fraîche Original

Hovedrett: Et japansk / asiatisk preg i smakene. Kyllingbryst stekt på skrog, TINE® Kremfløte. 2 tilberedte grønnsaksgarnityrer og 1 metningsgarnity 

Dessert: TINE® Gudbrandsdalsost G35, TINE® Kremfløte og TINE® Meierismør, i tillegg til bær. Desserten må minimum ha et kaldt og et varmt element.

 

2020: Strinda VGS

Råvarer:

Forret: TINE laktosefri rømme, urter

Hovedrett: Lam mørbad, to bearbeidede grønssaksgarnityrer, TINE yoghurt naturell, Østavind

Dessert: Epler, chevre naturell og Sunniva frukt og grønnsaksjuice: Eple og bringebær

 

2019: Nannestad VGS

Råvarer:

Forret: Bakt brød, smaksatt TINE meierismør

Hovedrett: Hel Liveche kylling, minst to grønnsaksgarnityrer, TINE creme fraiche, TINE meierismør

Dessert: Kiwi, TINE kremfløte, TINE kremgo naturell

 

2018: Nannestad VGS

Råvarer:

Forret: Torsk, TINE smør, TINE fløte

Hovedrett: Lammefilet, TINE fløte

Dessert: TINE brunost

 

2017: Strinda VGS

Meny: 

Forret: Reinsdyr, rødbeter og TINE rømme

Hovedrett: Sei, TINE fløte, TINE smør

Dessert: Valronasjokolade og TINE kefir