tine.no

Tidligere vinnere

Her finner du tidligere vinnere av TINE MatCup og råvarene de kokkelerte med!

2020-2021: Vestby VGS

Råvarer:

Forret: TINE® H-Melk og TINE® Crème Fraîche Original

Hovedrett: Et japansk / asiatisk preg i smakene. Kyllingbryst stekt på skrog, TINE® Kremfløte. 2 tilberedte grønnsaksgarnityrer og 1 metningsgarnity 

Dessert: TINE® Gudbrandsdalsost G35, TINE® Kremfløte og TINE® Meierismør, i tillegg til bær. Desserten må minimum ha et kaldt og et varmt element.

 

2020: Strinda VGS

Råvarer:

Forret: TINE laktosefri rømme, urter

Hovedrett: Lam mørbad, to bearbeidede grønssaksgarnityrer, TINE yoghurt naturell, Østavind

Dessert: Epler, chevre naturell og Sunniva frukt og grønnsaksjuice: Eple og bringebær

 

2019: Nannestad VGS

Råvarer:

Forret: Bakt brød, smaksatt TINE meierismør

Hovedrett: Hel Liveche kylling, minst to grønnsaksgarnityrer, TINE creme fraiche, TINE meierismør

Dessert: Kiwi, TINE kremfløte, TINE kremgo naturell

 

2018: Nannestad VGS

Råvarer:

Forret: Torsk, TINE smør, TINE fløte

Hovedrett: Lammefilet, TINE fløte

Dessert: TINE brunost

 

2017: Strinda VGS

Meny: 

Forret: Reinsdyr, rødbeter og TINE rømme

Hovedrett: Sei, TINE fløte, TINE smør

Dessert: Valronasjokolade og TINE kefir