Bord med diverse meieriprodukter

TINE Partner Industri

Norges største leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien.

Fagartikler fra TINE Partner Industri

TINE går over til bruk av mikrobiell løpe i sin osteproduksjon

TINE har i «alle» år benyttet tradisjonell animalsk løpe (opprinnelse fra storfe) i osteproduksjonen. Unntakene fra dette har vært Norbo, Ekte Hvit geitost, Snøfrisk Hvitost og Chevre der en hele tida har benyttet såkalt mikrobiell løpe. Slik løpe er framstilt ved bruk av mikroorganismer (vanligvis muggsoppen Rhizomucor miehei).
Les flere fagartikler fra TINE Partner Industri
TINE-bil på bro i Oslo

Bli kunde

Som kunde i TINE Partner Industri får du tilgang til et miljø som har bred kompetanse og lang erfaring fra samarbeid med store og små bedrifter i norsk næringsmiddelindustri. Klikk deg rundt på nettsidene våre, og få et innblikk i hva TINE Partner Industri kan tilby deg som kunde. Vi beregner ca en ukes behandlingstid for nye kundenummer fra vi mottar søknaden.

Reklamasjon

Ønsker du å reklamere på et produkt?

Samfunnsansvar i TINE

FNs bærekraftsmål – der TINE kan bidra mest

Siden 1970-tallet har menneskeheten vært i økologisk underskudd, og fram til i dag er underskuddet bare blitt større. I løpet av ett år bruker vi mennesker nå langt mer av jordas ressurser enn den klarer å fornye.

TINE gir full gass på kumøkk

Klimaprogrammet KUKRAFT skal gi verdens mest bærekraftige mattransport med klimavennlig biogass fra kumøkk. De 200 000 norske melkekyrne som leverer til TINE, blir det viktigste bidraget for å nå målet. Det gjør melkeglasset mer klimavennlig.