Wraps med rester og salsa
Lag digge wraps med middagsrester! Bruk gjerne rester av Asiatisk laks, Chili con carne express, eller Hot kyllinggryte. Ved å supplere med en salsa og rømme får man noe nytt og godt, og samtidig utnyttet restene.
Dette gir nok salsa og tilbehør til ca. 8 wraps, og tar omtrent 20 minutter å lage.
Ingredienser
rester
8 tortillalefser
1 hjertesalat
300 g TINE® Lettrømme 18% (1 boks)
Salsa
1/2 rødløk
2 tomater
1 ss frisk koriander
1/2 lime - jus og zest
1 ss olivenolje
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen og varm opp wraps’ene etter instruksjonen på pakken.
2. Varm opp middagsrestene i en panne.
3. Finn frem en bolle. Finhakk rødløken. Del tomatene i to og bruk en skje til å fjerne tomatkjernen. Skjær opp resten av tomatene i små terninger. Bland i lime, hakket koriander, olivenolje, salt og pepper.
4. Fordel rester utover lefsene, topp med hjertesalat, salsa og rømme. Brett bunnen inn og rull sammen lefsene. Server med rømme, frisk koriander og lime.
Tips!
Har du glemt å kjøpe wraps? Da kan du bruke brødskiver. Smør på TINE® Meierismør og rist brødskivene i ovnen til de blir sprø og gyldne utenpå og myke inni. Topp på samme måte som nevnt over med rester, salat og rømme.