Ribbe med tilbehør på trefjøl og risgrøt med smør på bord
jul

Tjuvstart julemiddagene?

Vi gir deg de beste juleoppskriftene.

Det er lov til å starte jula litt tidlig og kose seg med nydelig julemat allerede nå! Vi har samlet de aller beste oppskriftene du må ha for å lage den diggeste julematen, enten det er til julehøytiden eller til hverdags i førjulstiden. 

Snikprøv juleskinka

Hva med å snikprøve en deilig skinkestek, som du enkelt kan lage som en helgemiddag? Lag gjerne en stor porsjon, og skjær restene av steken i tynne skiver. Restene er supert som pålegg til frokosten, og gir smak av jul i en hektisk hverdag. Få oppskriften på glasert skinkestek her.

Guttas eller jentenes julebord? Juletapas uansett!

Lurer du på hva du skal servere til vennene dine på julemiddagen? Da er det helt supert å invitere dem på juletapasbord i en hektisk førjulstid. Det er enkelt å lage tapas der alle rettene har en liten «julevri». Et godt tips er å be alle ta med seg en tapasrett hver slik at det blir et spleiselag.

Pinnekjøtt – både salt og godt

Hvorfor ikke lage godt pinnekjøtt med kålrabistappe allerede nå? Selve pinnekjøttet kan du også enkelt lage som tapas, for eksempel i lefser. Få oppskriften på salt og smakfullt pinnekjøtt her.

Lutefisk til hverdag og fest

Nordmenn spiser mest lutefisk fra oktober til januar. Her er oppskrift på herlig lutefisk med godt tilbehør som gir glade gjester, både til hverdags og fest.

Arriba! - Slik får du perfekt ribbe

Ribbe er en av de store klassikerne på julaften, og ribbelukta ringer jula inn for mange. Vi viser deg hvordan du får laget ribbemiddagen svingende lett, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sprø svor på selve julaften. Se hvor enkelt det er å få perfekt ribbe!

Del denne artikkelen