Kremostdipp med sitron, dill og gressløk

Ostedipp – den optimale kosematen

Jarlsberg® karamelisert løk med hvitløk og bacon, rødløk, feta og urter, sitron, dill, gressløk og snøfrisk. JA takk, gjerne det.

En god ostedipp hever alt over enhver tvil. Grønnsaker, chips og brød – egentlig kan du dyppe i alt du liker og det smaker godt. Kos til helgen, som snacks til rødvinskvelden eller som dessert. Kjør ostedipp!

 

Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

Oppskrift på Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød. Den er nesten et måltid i seg selv – gjør seg absolutt som snacks til vennekvelden.

Se oppskriften her.

 

Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Oppskrift på Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til brunsj som blir lunsj med venner eller som en lettere snacks.

Friske grønnsaker og knasende grissini med en god, kremet ostedipp til som snacks, er et sunt og godt alternativ til potetgull og sjokolade. Fetaosten i dippen gjør mye for både smak og konsistens, men du kan også bruke en frisk chevre.

Se oppskrift her.

 

Kremostdipp med sitron, dill og gressløk

Oppskrift på Kremostdipp med sitron, dill og gressløk

Salte rotchips med syrlig ostedipp smaker vilt godt og føles så sunt! Den lette bitterheten i Snøfrisk gjør at smaken av ostedippen ikke blir borte med de smaksrike rotchipsene.

Se oppskrift her.

Del denne artikkelen