Fine ost- og hvitløkshorn

Lag enkle innbakte horn

Fine og grove, med mild og smaksrik ost. Vi elsker spennende horn til både lunsj og tapas!

Når du først har laget en haug med ostehorn har du både gjestemat, turmat og mellommåltider klart. De er fine å fryse og varme opp igjen (kanskje over bålet?), de kan tas med i vesken om du ikke rekker hjem mellom arbeid og trening, for eksempel. Rett og slett både praktisk og deilig mat!

 Ost- og hvitløkshorn

Oppskrift på Fine ost- og hvitløkshorn

Ost- og hvitløkshorn: Lag en fin grunndeig og smør leivene med hvitløksmør laget av mykt smør, moste hvitløkfedd, friske hakkede urter og salt og pepper. Fyll hornene med Norvegia® og pensle med både egg og hvitløkssmør. Disse er supre som tilbehør til supper og gryteretter.

Se hele oppskriften her 

 

 Ost- og skinkehorn

Oppskrift på Grove horn med ost og skinke

Ost- og skinkehorn: Lag en grov grunndeig og fyll hornene med Jarlsberg®, kokt skinke og litt sennep. Pensle med egg og topp med revet ost og tørket timian

Se hele oppskriften her

 

 Horn med brie og bringebær

Oppskrift på Fine horn med brie og bringebær

Horn med brie og bringebær: Lag en fin grunndeig og fyll hornene med brie og bringebær. Pensle med egg og topp med litt valmuefrø. Server med ekstra bær hvis du har til overs.

 Se hele oppskriften her

 

 Horn med smørstekt sopp, Norvegia® og blåmuggost

Oppskrift på Grove horn

Horn med smørstekt sopp, Norvegia® og blåmuggost: Lag en grov grunndeig og fyll med Norvegia®, litt blåmuggost og smørstekt sopp. Stek den skivede soppen i smør med litt finhakket hvitløkfedd, persille, salt og pepper til gyllen. Pensle hornene med litt hakket persille i egget.

Se hele oppskriften her

Del denne artikkelen