Blings med kremost, egg og bacon

6 kremost blingser med topping

Mild, kremete og litt syrlig. Vi bruker (selvsagt) alltid kremost på våre blingser. 

Blings med kremost, spekeskinke, sitrus og mynte

OSTERIET_Kremgoskiver-skinke

OSTERIET_Kremgoskiver-skinke-ferdig

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Skjær ut fileter av et utvalg sitrusfrukter, f.eks. grapefrukt, appelsin og klementin, ved å kutte bort alt skallet, inkludert det hvite, og skjære ut båtene mellom hinnene. Topp skiven med skivet spekeskinke, sitrusfileter og finhakket mynte.
 

Blings med kremost, røkelaks og reddiker

OSTERIET_Kremgoskiver-laks

 OSTERIET_Kremgoskiver-laks-ferdig

Smør en skive landbrød med et godt lag Kremgo’® Naturell. Topp med salat, røkelaks, skivede reddiker og nykvernet pepper.

 

Blings med kremost, egg og bacon

OSTERIET_Kremgoskiverbacon

OSTERIET_Kremgoskiver-baconferdig

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med rucola, sprøstekt bacon, et smilende egg og finsnittet rødløk.

 

 Blings med kremost, avokado og nøtter

OSTERIET_Kremgoskiver-avokado

OSTERIET_Kremgoskiver-avokadoferdig

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med avokado i skiver, litt sterk chilisaus, f.eks. Sriracha, og hakkede hasselnøtter.

 

Blings med kremost, banan, peanøtter og lønnesirup

OSTERIET_Kremgoskiver-banan

OSTERIET_Kremgoskiver-banan-ferdig

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med skivet banan, peanøtter og litt lønnesirup.

 

 Blings med kremost, asparges og reker

OSTERIET_Kremgoskiver-reker-uferdig

 OSTERIET_Kremgoskiver-reker

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Finhøvl asparges på langs med en ostehøvel eller mandolin og vend med litt sitronsaft. Legg på skiven og topp med nypillede reker, dill og en skive sitron.

 

Del denne artikkelen