6 cheesey taco med ekstra ost
Taco-trender ser ikke ut til å gi seg, og de fleste av oss setter taco på menyen minst én gang i uken.
Flere og flere lager tilbehøret til tacoen selv, men kanskje du er lei den samme salsaen, kjøttdeigen og osten? Oppdater din taco-kveld med nye, spennende oster, sauser og fyll. Gjør tacoen norsk og kortreist ved å bruke norsk ost fra små gårder eller prøv deg på en mer amerikansk ostesaus.
Mulighetene er mange, og det er enkelt å imponere med din egen vri på det tradisjonelle tacomåltidet.
Taco med pulled pork, bønnesalsa og ostesaus
Vi elsker denne ostesausen! Perfekt å bytte ut med rømmen du ellers serverer med tacoen.
Denne taco-varianten lager vi i små lefser, blander deilig krydret svin eller lager en spennende norsk variant med langtidsstekt lam eller reinsdyr. Koriander, rødløk, hvitløk og lime løfter de sorte bønnene inn i vår favorittliste.
Ostegratinert taco med biffstrimler, guacamole og grillet mais-salsa
Har du noen gang tenkt på at du kan grille maiskolber i smør, strø over salt, kutte maisen av kolben og ha i taco?
Et enkelt triks for å gjøre tacoen litt mer spennende.
Storfekjøtt, spycy guacamole, chili, koriander. Alt servert i små hjemmelagde tortillalefser.
Oste-taco med kjøttdeig og kremost-kremet mais
Kremost-kremet mais er SÅ GODT!
Imponer med hjemmelagde tacoskjell av Norvegia® Vellagret. Denne nye varianten passer perfekt til deg som vil utfordre seg litt i tacoverden, men som ikke vil bytte ut taco-kjøttdeigen eller tomatsalsaen.
Fiske-taco med kveite og ostechips
Skeptisk til fisk i taco?
Da er kveite den perfekte fisken til å motbevise fordommene dine, og gi deg en taco der hvit fisk spiller hoverollen, med coleslaw med eple i en frisk birolle. Kveite har en mer "kjøttaktig" konsistens enn andre fisk og passer dermed perfekt til taco. Og du, strø litt ekstra sprø ostechips over, vi bruker Eiker Holtefjell eller parmesan,
Frokost-taco med egg og bacon
Salt bacon, lokalt egg, smaksrik Jarlsberg® Vellagret m/skorpe eller prøv deg på osten Høvding Sverre. Legg til hjemmelagde hvetetortilla og en frisk og søt tomatsalsa.
Perfekt til alle måltider, spesielt til søndagsbrunsj for tacofrelste.
Tacosalat med kylling, marinert ost og ananas-salsa
Varier tomat-salsaen med en ananas-salsa! Paprika, rødløk, jalapenos, lime, og hakkede friske mynteblader og basilikum gir en fin balanse mot kyllingen og Selbu Salatost fra Trøndelag.
Hva med å lage dine egne nacochips? Del tortillalefser i trekanter og friter i olje til de blir gyldne og sprø.