Viser 185 oppskrifter
  1. Djevelegg

    Djevelegg

    Små munnfuller skumle djevelegg. Enkle som snacks eller som en forrett.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravet SALMA med sennepssaus

    Gravlaksoppskrift med SALMA servert med en spennende sennepssaus som blir ekstra frisk og lett med Kesam®. Husk at fisken skal stå i kjøleskap 2-4 døgn før den skal serveres.
    • Enkel
    • 25 min
  3. SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

    SALMA Sashimi med ponzu saus

    Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Sylta laks med pepperrotkrem

    Sylta laks med pepperrotkrem

    En klassiker som i forbindelse med jubileumsmenyen for 1814 har fått en ny renessanse på matbordet. Herlig syltet laks med smakfull pepperrotkrem. Passer som en nydelig forrett eller som smårett.
    • Enkel
    • 60 min
  5. Spinat- og ostesuppe

    Spinat- og ostesuppe

    Oppskrift på en litt annerledes spinatsuppe, med god smak av pesto, garnert med nøtter og revet ost.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Skalldyrsuppe med hummer

    Skalldyrsuppe med hummer

    Oppskrift på hummersuppe med blåskjell og reker. En lekker forrett som imponerer, både ved store og små anledninger. Dette er suppe gjestene vil huske!
    • Enkel
    • 150 min
  7. Knekkebrød med Snøfrisk og plommer

    Knekkebrød med Snøfrisk og plommer

    Et knasende godt og hjemmelaget knekkebrød med Snøfrisk og plommer. Passer perfekt som en liten snack eller forrett. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.
    • Enkel
    • 60 min
  8. Cheese balls med røkelaks og dill

    Cheese balls med røkelaks og dill

    Digge osteboller laget av kremost, laks og friske urter. Nam!
    • Enkel
    • 40 min
  9. Gresskardipp

    Gresskardipp

    Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.
    • Enkel
    • 15 min
  10. Ostekule til Halloween

    Ostekule til Halloween

    Alle elsker taco og nachochips. Her får du favorittretten servert som cheese balls formet som gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Chips av TINE Ekte Hvit Geitost

    Ostechips av geitost

    Lag knasende sprø chips av TINE Ekte Hvit Geitost. Nydelig sammen med Guacamole.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Endive med blåmuggost, nøtter og honning

    Endive med blåmuggost, nøtter og honning

    Dette er en rask aperitiff med sprø salat, knasende nøtter, fyldig ost og søt honning. Du kan velge hvilken blåmuggost du foretrekker etter hvor kraftig smak du ønsker. Test deg frem med Royal Blue, Norzola, Normanna, Fryd Blå Auvergne, Blue d'Auvergne Sancy, Selbu Blå eller Selbu Blå Kraftig. Velbekomme!
    • Enkel
    • 10 min