Viser 58 oppskrifter
  1. Ingefærkylling og wok-grønnsaker

    Ingefærkylling og wok-grønnsaker

    Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Oppskrift helstekt piri piri-kylling med ris

    Helstekt piri piri-kylling med ris

    Hot middagstips! Dette er kyllingretten for deg som er glad i chili. Hel ovnsbakt kylling serveres med eksotisk ris og yoghurt.
    • Enkel
    • 60 min
  3. Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

    Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

    Fiskekaker er populært hos både store og små, og her er en saftig variant med asiatisk vri servert med mango- og rømmedressing.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Karlas thai red curry

    Karlas thai red curry

    En ekte thai curry består av mange ingredienser, men smakene blir velbalanserte og gode. Dette er et godt utgangspunkt for mange gode gryter.
    • Enkel
    • 50 min
  5. Rekecurry

    Rekecurry

    Oppskrift på en veldig god og sunnere middagsvariant med smak av Thailand.
    • Enkel
    • 25 min
  6. Rekesuppe med smak av Asia

    Rekesuppe med smak av Asia

    Reker kan man nyte året rundt, og dette er en oppskrift på en nydelig suppe med smak av chili, koriander og ingefær.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Laks med teriyakisaus

    Laks med teriyakisaus

    Lag en japanskinspirert laks med herlig teriyakisaus og grønnsaker til middag!
    • Enkel
    • 30 min
  8. Thailandsk kyllingsuppe

    Thailandsk kyllingsuppe

    Forfriskende suppe med chilikrydder, kokosmelk og urter som tar deg med til Thailand og Asia på en helt vanlig hverdag.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Matcha-iste

    Matcha-iste

    Matcha er grønn japansk te malt til fint pulver som løses opp i vann. På denne måten beholder teen et høyt innhold av alle de sunne næringsstoffene. Matcha er perfekt som iste på varme dager.
    • Enkel
    • 10 min
  10. Chiu chow chiliolje

    Chiu chow chiliolje

    Spicy kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til blant annet dim sum, stekt ris og nudler. Vi har forenklet oppskriften noe til å passe utvalget i norske butikker, uten å miste den dype, gode smaken. Bruk chilimosen i wok, stekt kjøtt, som tilbehør i supper, asiatiske retter eller til grillmaten. Oppskriften gir ca. 6 dl hot chiliolje.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Pekingribbe med kinesiske pannekaker

    Pekingribbe med kinesiske pannekaker

    Dette er en perfekt måte å bruke ribberester på, som samtidig gir en liten pause fra julesmakene.
    • Enkel
    • 60 min
  12. Tempuratorsk og grønnsaker

    Tempuratorsk og grønnsaker

    Myke inni og sprø utenpå. Den herlige kombinasjonen gjør japansk tempura elsket av mange.
    • Enkel
    • 30 min