Viser 216 oppskrifter
  1. Ovnsbakte rødbeter med Cottage Cheese

    Ovnsbakte rødbeter med cottage cheese

    Få ting smaker bedre og mer sødmefylt enn ovnsbakte rødbeter! Med friskhet fra cottage cheese og krønsj fra valnøtter har du en herlig vegetarrett.
    • Enkel
    • 90 min
    • 45 min
  2. Mettende bulgursalat med aprikoser

    Bulgursalat med aprikoser

    Bulgursalat med aprikoser er en nydelig liten rett med spennende smak av aprikoser, bladpersille og mynte. God og mettende!
    • Enkel
    • 20 min
  3. Hot chiliolje

    Hot chiliolje

    Hjemmelaget chiliolje kan brukes der du bruker vanlig olje. Spicy chiliolje passer spesielt godt til pizza, pasta, scampi, alt av kjøtt og salater. Prøv den også i supper og til ovnsbakte grønnsaker. En chiliolje er et vanlig innslag i de fleste kjøkken, og du lager enkelt din egen. Den blir best, og varer lenger med tørkede chili. Denne oppskriften gir ca. 5 dl olje.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Tzatziki

    Tzatziki med Kesam®

    Her er en digg oppskrift på tzatziki med Kesam®. Tzatziki er mye brukt i Tyrkia og Hellas. Den herlige sausen passer å servere til både grillet kjøtt og fisk. Smaken er frisk og god.
    • Enkel
    • 20 min
  5. Soppsaus til elg

    Soppsaus til elg

    Ettersom elgkjøtt ikke er så fett, kan det være godt med en skikkelig kraftig og fet saus laget med creme fraiche og sopp til. Solbærsirup og einebær setter en ekstra spiss på sausen. Sausen passer også til annet viltkjøtt.
    • Enkel
    • 160 min
  6. Viltsaus

    Ekte norsk viltsaus - fløtesaus

    Nydelig viltsaus basert på fløte, brunost og kraft. Hjemmelaget viltsaus smaker fortreffelig som tilbehør til alle typer viltkjøtt.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  8. 7-lags vegetar tacodipp

    7-lags tacodipp uten kjøtt

    Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk 7 layer taco dip.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Sennepsild

    Sennepssild

    Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Glasert juleskinke

    Glasert juleskinke

    Glasert juleskinke kommer fra naboen i øst, men er like god i Norge. Du kan kjøpe juleskinken rå eller ferdig kokt og servere den varm eller kald.
    • Enkel
    • 135 min
  11. Rabarbrasyltetøy

    Rabarbrasyltetøy med ingefær

    Herlig syltetøy med ingefær som passer perfekt på nystekte vafler.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Saus med mango chutney

    Saus med mango chutney

    Denne søte og litt krydrede sausen passer godt å servere som dressing til mange ulike salater.
    • Enkel
    • 5 min