Tine Kjøkken Logo
Logg inn
    • Alle
    • Fisk og Skalldyr
    • Grønnsaker og Poteter
    • Kjøtt
    • Kylling og Fjærkre
    • Pannekaker
    • Pasta og Ris
    • Pizza og Pai
    • Supper
    • Alle
    • Formkaker
    • Fruktkaker og Bærkaker
    • Iskaker og Ostekaker
    • Kremkaker og Sjokoladekaker
    • Vafler og Småkaker
    • Alle
    • Forretter, Snacks og Tapas
    • Grøt og Kornblandinger
    • Omeletter og Pannekaker
    • Salater
    • Smørbrød og Pålegg
    • Yoghurt
    • Alle
    • Brød og Rundstykker
    • Scones og Muffins
    • Søt Gjærbakst
    • Alle
    • Fromasj og Mousse
    • Frukt og Bær
    • Is og Sorbet
    • Ost
    • Puddinger og Gele
    • Supper
    • Søte snacks
    • Alle
    • Kalde Sauser og Dressinger
    • Varme Sauser og Dressinger
    • Alle
    • Kalde Drikker
    • Varme Drikker
    • Kjøtt
    • Skalldyr
    • Sjokolade
    • Fisk
    • Frukt og bær
    • Kylling
    • Egg
    • Ris
    • Yoghurt
    • Ost
    • Pasta
    • Vegetar
    • Italiensk
    • Asiatisk
    • Norsk
    • Indisk
    • Meksikansk
    • Halloween
    • Jul
    • 17. Mai
    • Høst
    • Påske
    • Skolestart
    • Vegetar
    • Enkel
    • Helgekos
    • Litt sunnere
    • Rask
    • Barnevennlig
    • Spicy
    • Grill

Viser 16 oppskrifter

  • Relevans
  • Populær
  • Lett - Vanskelig
  • Vanskelig - Lett
  • Raskest først
  • Karakter
  1. Stekt ris med skinke og egg

    Stekt ris med skinke og egg

    Enkel •30
    Stekt ris er en ypperlig måte å bruke opp rester fra gårsdagens middag på. Vi bruker strimlet skinke og gulrøtter.
    4/5
  2. Ris- og eggeform

    Ris- og eggeform

    Enkel •30
    Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.
    4/5
  3. Risotto med chevre med ramsløk og kylling

    Risotto med chevre og kylling

    Enkel •30
    Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
    3/5
  4. Spinat-risotto med stekte kamskjell og sitronsmør

    Spinat-risotto med kamskjell

    Enkel •30
    Denne oppskriften på risotto med spinat, stekte kamskjell og sitronsmør smaker helt fantastisk, og passer fint når du skal ha gjester til middag.
    0/5
  5. Ovnsbakt risotto med spinatsalat

    Ovnsbakt risotto med spinatsalat

    Enkel •40
    Risotto uten røring, med luftig kremost, egner seg både til hverdag og fest. Denne oppskriften er laget med kylling, sopp, erter og rosmarin, servert med frisk spinatsalat.
    4/5
  6. Egg- og bacon-bibimbap

    Egg- og bacon-bibimbap

    Enkel •40
    Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og bacon.
    5/5
  7. Risotto med tre oster

    Risotto med tre oster

    Middels •30
    Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
    5/5
  8. Skalldyrrisotto

    Skalldyrrisotto

    Enkel •25
    En herlig kremet risotto er mat til både hverdags og fest, som både liten og stor liker.
    3/5
  9. Rekerisotto

    Rekerisotto

    Middels •45
    Denne herlige risretten med saftige reker, pesto og tomat er slett ikke vanskelig å lage. Smaken er fantastisk smakfull, og du vil garantert tilberede den igjen.
    5/5
  10. Byggris- og grønnsaksform

    Byggris- og grønnsaksform

    Enkel •30
    En smaksrik hverdagsform med sunn byggris, brokkoli, tomat og ristede gresskarkjerner, blandet med crème fraîche og egg.
    3/5
  11. Stekt ris med kylling

    Stekt ris med kylling

    Enkel •30
    Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet.
    4/5
  12. Risotto med skjell og reker

    Risotto med skjell og reker

    Middels •40
    Risotto er en klassisk italiensk rett som oftest serveres som en egen rett. Passer utmerket med reker og blåskjell. God middag!
    0/5
  • 1
  • 2
tine logo

Kontakt

Sentralbord:
03080 (fra utlandet: +47 75 66 30 80)

TINE Kundesenter Privat:
51 37 16 06 / forbruker@tine.no

TINE Kundesenter Bedrift:
51 37 15 13 / kundeservice@tine.no

Bedriftsveien 7, 0950 Oslo
Postadresse: Postboks
113 Kalbakken, 0902 Oslo

Følg Oss

Ansvarserklæring, personvern og debattregler

Informasjonskapsler (cookies)

TINE Kundesenter

Lurer du på noe? Vi svarer på spørsmålene dine og tar i mot kommentarer og forslag.

Kontaktskjema

Spørsmål og svar

Reklamasjonsskjema

Snarveier

  • TINE.no
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Om TINE
  • Jobb i TINE
  • Våre nettsider
  • Bondens side
  • Skolemelk
  • Helse
  • Presserom
  • Kontakt