Hopp til hovedinnhold
Filter
1
aktive filter
Nullstill filter
Måltid
Smårett
Drikke
Snacks
Kake
Dessert
Lunsj
Middag
Tilbehør
Bakst
Frokost
Mellommåltid
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Nasjonalitet
Gresk
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Gourmet
Søk
Søk
TINE hovedside
Logg inn
Middag
Alle
Fisk og Skalldyr
Grønnsaker og Poteter
Kjøtt
Kylling og Fjærkre
Pannekaker
Pasta og Ris
Pizza og Pai
Supper
Kaker
Alle
Formkaker
Fruktkaker og Bærkaker
Iskaker og Ostekaker
Kremkaker og Sjokoladekaker
Vafler og Småkaker
Lunsj
Alle
Forretter, Snacks og Tapas
Grøt og Kornblandinger
Omeletter og Pannekaker
Salater
Smørbrød og Pålegg
Yoghurt
Bakst
Alle
Brød og Rundstykker
Scones og Muffins
Søt Gjærbakst
Desserter
Alle
Fromasj og Mousse
Frukt og Bær
Is og Sorbet
Ost
Puddinger og Gele
Supper
Søte snacks
Sauser og Dressinger
Alle
Kalde Sauser og Dressinger
Varme Sauser og Dressinger
Drikke
Alle
Kalde Drikker
Varme Drikker
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Pasta
Vegetar
Nasjonalitet
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. Mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Filter
1
aktive filter
Nullstill filter
Måltid
Smårett
Drikke
Snacks
Kake
Dessert
Lunsj
Middag
Tilbehør
Bakst
Frokost
Mellommåltid
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Nasjonalitet
Gresk
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Gourmet
Søk
Søk
Viser 16 oppskrifter
Sorter på :
Relevans
Relevans
Populær
Lett - Vanskelig
Vanskelig - Lett
Raskest først
Karakter
Stekt ris med skinke og egg
Stekt ris er en ypperlig måte å bruke opp rester fra gårsdagens middag på. Vi bruker strimlet skinke og gulrøtter.
0
Risotto med chevre og kylling
Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
0
Spinat-risotto med kamskjell
Denne oppskriften på risotto med spinat, stekte kamskjell og sitronsmør smaker helt fantastisk, og passer fint når du skal ha gjester til middag.
0
Ris- og eggeform
Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.
0
Rekerisotto
Denne herlige risretten med saftige reker, pesto og tomat er slett ikke vanskelig å lage. Smaken er fantastisk smakfull, og du vil garantert tilberede den igjen.
0
Byggris- og grønnsaksform
En smaksrik hverdagsform med sunn byggris, brokkoli, tomat og ristede gresskarkjerner, blandet med crème fraîche og egg.
0
Stekt ris med kylling
Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet.
0
Ovnsbakt risotto med spinatsalat
Risotto uten røring, med luftig kremost, egner seg både til hverdag og fest. Denne oppskriften er laget med kylling, sopp, erter og rosmarin, servert med frisk spinatsalat.
0
Risotto med tre oster
Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
0
Skalldyrrisotto
En herlig kremet risotto er mat til både hverdags og fest, som både liten og stor liker.
0
Egg- og bacon-bibimbap
Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og bacon.
0
Risotto med skjell og reker
Risotto er en klassisk italiensk rett som oftest serveres som en egen rett. Passer utmerket med reker og blåskjell. God middag!
0
1
2