Viser 16 oppskrifter
  1. Stekt ris med skinke og egg

    Stekt ris er en ypperlig måte å bruke opp rester fra gårsdagens middag på. Vi bruker strimlet skinke og gulrøtter.
  2. Risotto med chevre og kylling

    Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
  3. Spinat-risotto med kamskjell

    Denne oppskriften på risotto med spinat, stekte kamskjell og sitronsmør smaker helt fantastisk, og passer fint når du skal ha gjester til middag.
  4. Ris- og eggeform

    Har du rester av kokt ris, er denne formen perfekt å lage til middag. Den metter godt med egg og deilig skinke.
  5. Rekerisotto

    Denne herlige risretten med saftige reker, pesto og tomat er slett ikke vanskelig å lage. Smaken er fantastisk smakfull, og du vil garantert tilberede den igjen.
  6. Byggris- og grønnsaksform

    En smaksrik hverdagsform med sunn byggris, brokkoli, tomat og ristede gresskarkjerner, blandet med crème fraîche og egg.
  7. Stekt ris med kylling

    Stekt ris med kylling er en oppskrift som opprinnelig kommer fra Kina. Bruk gjerne grønnsaker eller rester du har i kjøleskapet.
  8. Ovnsbakt risotto med spinatsalat

    Risotto uten røring, med luftig kremost, egner seg både til hverdag og fest. Denne oppskriften er laget med kylling, sopp, erter og rosmarin, servert med frisk spinatsalat.
  9. Risotto med tre oster

    Herlig kremet risotto med blåmuggost, parmesan og vellagret Norvegia®. Denne Italienske retten kan fint serveres som både forrett og hovedrett.
  10. Skalldyrrisotto

    En herlig kremet risotto er mat til både hverdags og fest, som både liten og stor liker.
  11. Egg- og bacon-bibimbap

    Bibimbap betyr ”blandet ris”, og er Koreas svar på pytt-i-panne eller fried rice. Kokt ris serveres i en bolle med et hav av forskjellige toppingsmuligheter. Dette er en frokostvariant med egg og bacon.
  12. Risotto med skjell og reker

    Risotto er en klassisk italiensk rett som oftest serveres som en egen rett. Passer utmerket med reker og blåskjell. God middag!