Viser 300 oppskrifter
  1. Kimchi-burger

    Kimchi-burger

    Få ting slår en saftig osteburger! Denne koreanske varianten er toppet med kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) og chili-aioli.
    • Enkel
    • 25 min
  2. Bønne- og chorizo wrap

    Bønne- og chorizo wrap

    Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.
    • Enkel
    • 10 min
  3. Hamburger med blåmuggost og ovnsbakte rotgrønnsaker

    Hamburger med blåmuggost og ovnsbakte rotgrønnsaker

    Det er ingenting i veien for å sette hamburger på menyen midt i uken. Det er raskt å lage og en favoritt hos både store og små.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Hamburger med Jarsberg®

    Hamburger med Jarlsberg®

    Når sulten melder seg og grillen er varm, er en hamburger med Jarlsberg® kun få minutter unna. Digg burger med avokadokrem, bacon og syltet rødløk.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Roastbeef med urtepoteter og remulade

    Roastbeef med urtepoteter og remulade

    Rosastekt oksekjøtt med remulade er en klassiker. Her har vi lagt til urtestekte poteter og en fyldig sjysaus. En skikkelig festmiddag!
    • Enkel
    • 120 min
  6. Osteburger

    Osteburger

    En hamburger bør ha smeltet ost. Denne saftige cheeseburgeren er overraskende enkel å lage.
    • Enkel
    • 40 min
  7. Ribbe med ananas, chili og salvie

    Ribbe med ananas, chili og salvie

    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    • Enkel
    • 180 min
  8. Juleskinke med eggesalat

    Juleskinke med eggesalat

    Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.
    • Enkel
    • 10 min
  9. Svinebiff med paprikasaus

    Svinebiff med paprikasaus

    Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  11. Koteletter med mangosalsa

    Koteletter med mangosalsa

    De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Pasta med kjøttsaus og revet Østavind®

    Pasta med kjøttsaus og Østavind®

    Pasta med kjøttsaus og revet ost er aldri feil. Østavind smaker fantastisk på toppen av en litt kraftig saus.
    • Enkel
    • 30 min