Viser 302 oppskrifter
  1. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  2. Karriwok med svinefilet, eple og ananas

    Karriwok med svinefilet, eple og ananas

    Dette er en deilig wok-rett med spennende smakskombinasjoner, som er lekende lett å lage.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Grillet entrecôte med bakt potet og mais

    Grillet entrecôte med bakt potet og mais

    Ingen ting er bedre en grillet entrecôte, så sleng noen bakepoteter i glørne på grillen, et saftig kjøttstykket på risten med maiskolber og server det med masse godt grillsmør. Perfekt sommermat!
    • Enkel
    • 40 min
  4. Fylte paprika«gresskar» med ost

    Fylte paprikagresskar med ost

    En morsom vri på klassikeren fra 80-tallet. Denne oppskriften er godt egnet for barn. Det er ikke bare gresskar som kan være skumle.
    • Enkel
    • 45 min
    • 15 min
  5. Ribbe med ananas, chili og salvie

    Ribbe med ananas, chili og salvie

    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    • Enkel
    • 180 min
  6. Hamburger med blåmuggost og ovnsbakte rotgrønnsaker

    Hamburger med blåmuggost og ovnsbakte rotgrønnsaker

    Det er ingenting i veien for å sette hamburger på menyen midt i uken. Det er raskt å lage og en favoritt hos både store og små.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Pannekakewraps med thaibiff

    Pannekakewraps med thaibiff

    En asiatisk vri på den klassiske pannekaken. Pannekakene er fylt med saftig biffkjøtt og kremost.
    • Enkel
    • 40 min
  8. Grillede lammeskiver med gresk vri

    Grillede lammeskiver med gresk vri

    Herlige lammeskiver med hjemmelaget tzatziki til. Med riktig gresk tilbehør, som agurk, oliven og urter, blir måltidet en fest.
    • Enkel
    • 25 min
  9. Hamburger med Jarsberg®

    Hamburger med Jarlsberg®

    Når sulten melder seg og grillen er varm, er en hamburger med Jarlsberg® kun få minutter unna. Digg burger med avokadokrem, bacon og syltet rødløk.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Kimchi-burger

    Kimchi-burger

    Få ting slår en saftig osteburger! Denne koreanske varianten er toppet med kimchi (koreanske fermenterte grønnsaker) og chili-aioli.
    • Enkel
    • 25 min
  11. Roastbeef med urtepoteter og remulade

    Roastbeef med urtepoteter og remulade

    Rosastekt oksekjøtt med remulade er en klassiker. Her har vi lagt til urtestekte poteter og en fyldig sjysaus. En skikkelig festmiddag!
    • Enkel
    • 120 min
  12. Seekh kebab

    Seekh kebab

    Hjemmelaget seekh kebab er enkelt å lage. Seekh kebab betyr rett og slett kjøtt på pinne, og lages av krydret kjøttdeig klemt rundt en grillpinne. Dette er middag som garantert vil slå an hos både voksne og barn.
    • Enkel
    • 30 min