1. Brunostdipp

    Brunostdipp

    Prøv denne søte karamellaktige dippen til salte kjeks.
    Prøv denne søte karamellaktige dippen til salte kjeks.
    • Enkel
    • 15 min
    • 10 min
  2. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  3. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  4. Hvit pizzadipp med pepperoni

    Hvit pizzadipp med pepperoni

    En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
    En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
    • Enkel
    • 50 min
  5. Marinert-ost

    Marinert ost

    Marinert ost med ferske urter og hvitløk. Perfekt å bruke i en salat eller spise den som den er. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.
    Marinert ost med ferske urter og hvitløk. Perfekt å bruke i en salat eller spise den som den er. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Melonsalat med Norvegia

    Melonsalat

    En fargerik salat med frukt og marinert ost. Passer veldig godt til grillmaten eller på sommerbuffeten.
    En fargerik salat med frukt og marinert ost. Passer veldig godt til grillmaten eller på sommerbuffeten.
    • Enkel
    • 10 min
  7. Trippeldipp med Ridder

    Trippeldipp med Ridder

    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    • Enkel
    • 10 min
  8. Hasselbackpotet med ost, bacon og sopp

    Hasselbackpotet med ost, bacon og sopp

    Hasselback-poteter er mest brukt som tilbehør til søndagsmiddagen, men det er så godt i seg selv, at vi bør spise dem oftere! Med litt bacon og sopp til har du plutselig en god lunsjrett.
    Hasselback-poteter er mest brukt som tilbehør til søndagsmiddagen, men det er så godt i seg selv, at vi bør spise dem oftere! Med litt bacon og sopp til har du plutselig en god lunsjrett.
    • Enkel
    • 60 min
  9. Ostedipp med Ridderost

    Ostedipp med Ridder®

    En skikkelig hot ostedipp. Med jalapanos og Ridder® er dette en dipp som passer til tortillachips, vanlig potetgull eller som en saus til tacofesten.
    En skikkelig hot ostedipp. Med jalapanos og Ridder® er dette en dipp som passer til tortillachips, vanlig potetgull eller som en saus til tacofesten.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Norvegia a la Italia

    Norvegia a la Italia

    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    Kombinasjonen av tomat og mozzarella er velkjent i det italienske kjøkken. Her har vi laget en variant med vellagret Norvegia.
    • Enkel
    • 10 min
  11. Røsti med Jarlsberg

    Røsti med Jarlsberg®

    Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.
    Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Marinert Jarlsberg®

    Marinert Jarlsberg®

    Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.
    Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.
    • Enkel
    • 15 min