1. Salat med ceviche og koriander

    Salat med ceviche og koriandersaus

    Ceviche er navnet på den peruanske nasjonalretten, men også en metode hvor rå fisk marineres i sitrus, gjerne lime eller sitron.
    • Enkel
    • 120 min
  2. Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Lun fikensalat med Jarlsberg®

    Dette er en nydelig salat perfekt til sommerlunsj under parasollen eller lange, gode sommerkvelder. Her med Jarlsberg® og blåbær som sammen gir det lille ekstra.
    • Enkel
    • 45 min
  3. Selbu Blå med mangosalat

    Selbu Blå med mangosalat

    Fyldig salat med god smak av blåmuggost og mango.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Pasta cavatelli med parmesankrem og frittert grønnkål

    Pasta cavatelli med parmesankrem og grønnkål

    Prøv en av favorittrettene til assisterende kjøkkensjef Leif Magne Grastveit, ved restauranten BA 53 på Frogner i Oslo. Denne retten kan du virkelig imponere med.
    • Middels
    • 90 min
  5. Crudo med laks og avokado

    Crudo med laks og avokado

    Crudo betyr rå på italiensk, og er den italienske måten å servere for eksempel rå fisk på. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Blandet fiskegryte med estragon

    Blandet fiskegryte med estragon

    I denne gode fiskesuppa bruker vi både hvit og rød fisk. I tillegg blander vi inn nydelige smaker fra estragon og fennikel.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Grillet camembert

    Grillet camembert

    Legg ost på grillen og spis osten med nystekt brød.
    • Enkel
    • 10 min
  8. Sprøstekt Camembert

    Sprøstekt Camembert

    Lag deilig sprøstekt Camembert som snacks eller som del av et spennende ostefat.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Camembertsuffle

    Camembertsufflé

    Sufflé er tradisjonelt en slags omelett laget med stivpiskede eggehviter. Her er en enklere oppskrift på suffle laget i porsjonsformer med nydelig Camembert og Jarlsberg®, hvor du slipper å skille eggeplommen fra eggehviten. Soufflé passer ypperlig å servere som en forrett, mellomrett eller en lun kveldsrett. Som tilbehør kan du servere for eksempel en frisk salat og nybakt brød.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Blomkåltots med brie, skinke og pestodipp

    Blomkåltots med ost, skinke og pestodipp

    Most blomkål og ost blir deilige pizzatots sammen med skinke, sennep og frisk pesto.
    • Middels
    • 90 min
  11. Lekker laksesuppe

    Lekker laksesuppe

    Suppe er best hjemmelaget. Denne suppen passer godt året rundt, er rik på smak og kan serveres både til hverdags og fest.
    • Enkel
    • 25 min
  12. Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

    Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

    En perfekt forrett lages enkelt med ferske kamskjell og rå laks som marineres i sitron. Rømmedressingen smakes til med pepperrot og er balanserer retten perfekt, noe gjestene garantert vil elske.
    • Enkel
    • 30 min