1. Pulled chicken-burger med hummus

    Pulled chicken-burger med hummus

    Her er det ikke spart på noe. Grillet kylling er forvandlet til en enkel variant av "pulled chicken" og servert med nordafrikanske smaker, hummus og friske grønnsaker.
    • Middels
    • 40 min
  2. Grillspyd med coleslaw

    Grillspyd med coleslaw

    Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.
    • Enkel
    • 60 min
  3. Risotto med chevre med ramsløk og kylling

    Risotto med chevre og kylling

    Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Kyllingvinger med safran

    Kyllingvinger med safran

    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Sprø og saftige kyllinglår med chipotlemarinade

    Sprø og saftige kyllinglår med chipotlemarinade

    Å marinere kjøtt i Kefir er det sikkert mange som er kjent med fra det indiske kjøkken. Melkesyren gjør kjøttet utrolig saftig og mørt. I denne oppskriften, fra matbloggeren FitFocuse, får den syrlige kefiren selskap med chipotle tabascosaus. Sammen bringer de smaksløkene til de amerikanske sørstatene og kreolske matretter. Kyllingen bør marinere i minimum 2 timer.
    • Middels
    • 40 min
  6. Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie. Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god tid, for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst 4 timer.
    • Enkel
    • 60 min
  7. Ovnsbakt kyllingbryst med risotto

    Kylling med parma og risotto

    En fantastisk kyllingrett! Skinken gjør at kyllingen blir ekstra saftig og smaksrik, risottoen tilfører nydelig smak og fylde.
    • Middels
    • 35 min
  8. Helstekt kalkun med waldorfsalat

    Helstekt kalkun med Waldorfsalat

    Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
    • Middels
    • 150 min
  9. Ananas- og kyllingkebab med kokostomatsaus og rømme

    Ananas- og kyllingkebab

    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Kylling og grønnkål med varm appelsin

    Kylling og grønnkål med varm appelsin

    Appelsin og kyllingfilet er en god kombinasjon, og med smørfrest grønnkål blir dette en god og forfriskende favorittrett.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Andebryst med pastinakkpure

    Andebryst med pastinakkpure

    Et skikkelig festmåltid. Rosastekt andebryst med kremet pastinakkpure.
    • Middels
    • 80 min
  12. Jerk kylling

    Jerk kylling

    Her er yndlingshelgeoppskriften til Norges beste kokk Christopher W. Davidsen. Spicy marinert kylling med tzatziki. Husk at kjøttet skal marinere i minimum 6 timer.
    • Enkel
    • 30 min
    • 20 min