1. Grillspyd med coleslaw

    Grillspyd med coleslaw

    Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.
    Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.
    • Enkel
    • 60 min
  2. Kylling og grønnkål med varm appelsin

    Kylling og grønnkål med varm appelsin

    Appelsin og kyllingfilet er en god kombinasjon, og med smørfrest grønnkål blir dette en god og forfriskende favorittrett.
    Appelsin og kyllingfilet er en god kombinasjon, og med smørfrest grønnkål blir dette en god og forfriskende favorittrett.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Ananas- og kyllingkebab med kokostomatsaus og rømme

    Ananas- og kyllingkebab

    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    • Enkel
    • 40 min
  4. Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie. Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god tid, for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst 4 timer.
    Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie. Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god tid, for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst 4 timer.
    • Enkel
    • 60 min
  5. Tacopai med kylling

    Tacopai med kylling

    Oppskrift på enkel og rask pai med friskt og godt tilbehør. Bruk gjerne restene fra kyllingmiddagen tidligere i uken i denne paien. Supert å ta med ut på terrassen en sommerdag eller til å feire ukeslutt med familie og venner på fredagskvelden.
    Oppskrift på enkel og rask pai med friskt og godt tilbehør. Bruk gjerne restene fra kyllingmiddagen tidligere i uken i denne paien. Supert å ta med ut på terrassen en sommerdag eller til å feire ukeslutt med familie og venner på fredagskvelden.
    • Enkel
    • 40 min
  6. Salat med kylling og bulgur

    Salat med kylling og bulgur

    Herlig oppskrift på kyllingsalat med bulgur, bacon, filet av kylling, grønne bønner, rødløk og fersk babyspinat.
    Herlig oppskrift på kyllingsalat med bulgur, bacon, filet av kylling, grønne bønner, rødløk og fersk babyspinat.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Pulled chicken-burger med hummus

    Pulled chicken-burger med hummus

    Her er det ikke spart på noe. Grillet kylling er forvandlet til en enkel variant av "pulled chicken" og servert med nordafrikanske smaker, hummus og friske grønnsaker.
    Her er det ikke spart på noe. Grillet kylling er forvandlet til en enkel variant av "pulled chicken" og servert med nordafrikanske smaker, hummus og friske grønnsaker.
    • Middels
    • 40 min
  8. Risotto med chevre med ramsløk og kylling

    Risotto med chevre og kylling

    Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
    Risotto er en italiensk risrett. En godt tilberedt risotto skal være kremaktig og gli lett utover tallerkenen. Risen skal være al dente, som vil si at den skal ha god tyggemotstand.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Kremet kyllingsuppe med hjemmelaget kraft

    Kremet kyllingsuppe med hjemmelaget kraft

    Kyllingsuppe er medisin for kropp og sjel, men da må den lages på ekte kraft. Her går ingenting til spille, og du får en mild og kremet suppe.
    Kyllingsuppe er medisin for kropp og sjel, men da må den lages på ekte kraft. Her går ingenting til spille, og du får en mild og kremet suppe.
    • Enkel
    • 120 min
  10. Jerk kylling

    Jerk kylling

    Her er yndlingshelgeoppskriften til Norges beste kokk Christopher W. Davidsen. Spicy marinert kylling med tzatziki. Husk at kjøttet skal marinere i minimum 6 timer.
    Her er yndlingshelgeoppskriften til Norges beste kokk Christopher W. Davidsen. Spicy marinert kylling med tzatziki. Husk at kjøttet skal marinere i minimum 6 timer.
    • Enkel
    • 30 min
    • 20 min
  11. Helstekt kalkun med waldorfsalat

    Helstekt kalkun med Waldorfsalat

    Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
    Kalkun hører nyttårsaften til, men den blir jo ofte tørr. Her er trikset som for alltid vil sørge for at du ikke trenger å steke brystet tørt før beina er ferdige.
    • Middels
    • 150 min
  12. Kyllingvinger med safran

    Kyllingvinger med safran

    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    • Enkel
    • 30 min