1. Jordbærmarengspai

    Jordbærmarengspai

    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Eplesmuldrepai

    Eplesmuldrepai

    Smuldrepai er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Her bruker vi epler men du kan også bruke rabarbra eller pærer i denne paien.
    • Enkel
    • 60 min
  3. Amerikansk eplepai

    Amerikansk eplepai

    Varm eplekake med krem smaker veldig godt. Norske epler er supre å bruke på grunn av den gode syrligheten. Her er oppskrift på en skikkelig amerikansk eplepai med lokk og og det hele. Velbekomme!
    • Enkel
    • 80 min
  4. myk-eplekake

    Eplekake

    Saftig og myk eplekake i liten langpanne med smak av sitron, kardemomme og kanel. Oppskriften gir ca. 10 biter eplekake.
    • Enkel
    • 70 min
    • 50 min
  5. Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    • Enkel
    • 50 min
  6. Prima bærpizza med hvit sjokolade

    Prima pizza med bær og hvit sjokolade

    Pizza til dessert? Bærkake med utgangspunkt i en ferdig pizzabunn. Smaker utrolig godt med cottage cheese, friske bær, basilikum og hvit sjokolade.
    • Enkel
    • 25 min
    • 10 min
  7. Ripskake

    Ripskake

    Herlig og myk langpannekake med frisk smak av rips. En kake gir ca. 24 ruter.
    • Enkel
    • 45 min
    • 30 min
  8. Mettes lettvinte plommekake

    Mettes lettvinte plommekake

    Lettvint plommekake som smaker deilig nybakt. Oppskriften gir ca. 8 porsjoner.
    • Enkel
    • 50 min
    • 40 min
  9. Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær; men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også være redningen om pavlovaen ikke blir helt vellykket!
    • Enkel
    • 90 min
    • 65 min
  10. Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    • Enkel
    • 110 min
  11. Jordbær og rabarbrapai

    Jordbær- og rabarbrapai

    Oppskrift på pai som smaker av sol og sommer. Søt jordbær og syrlig rabarbra utfyller hverandre perfekt i denne paien. Lag din egen paibunn eller spar tid ved å bruke ferdig Nå Paibunn. Server gjerne som dessert med vaniljesaus eller vispet krem til.
    • Enkel
    • 90 min
  12. Minibløtkaker

    Minibløtkaker

    Bløtkake hører til alle de store festdagene. Som variasjon til den tradisjonelle bløtkaken, kan du prøve denne oppskriften på minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og vil friske opp ethvert kakebord.
    • Enkel
    • 20 min