1. Minestrone

    Minestrone

    Minestronesuppe er en klassisk grønnsakssuppe fra Italia med kraft, tomat og pasta. Dette er originalt en restesuppe og en god måte å få brukt grønnsaker man har liggende.
    Minestronesuppe er en klassisk grønnsakssuppe fra Italia med kraft, tomat og pasta. Dette er originalt en restesuppe og en god måte å få brukt grønnsaker man har liggende.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Hvit pizza med hvit geitost

    Tynn pizzabunn med crème fraîche, hvit geitost, rødløk i ringer og spinatblader. Toppet etter steking med timian, honning og litt gresskarkjerner.
    Tynn pizzabunn med crème fraîche, hvit geitost, rødløk i ringer og spinatblader. Toppet etter steking med timian, honning og litt gresskarkjerner.
    • Middels
    • 35 min
    • 10 min
  3. Pasta arrabiata (Sinna pasta)

    Pasta arrabiata (Sinna pasta)

    Arrabiata betyr sint på italiensk, og denne sterke vegetariske pastaretten inneholder en «hissig» tomatsaus med mye chili.
    Arrabiata betyr sint på italiensk, og denne sterke vegetariske pastaretten inneholder en «hissig» tomatsaus med mye chili.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Ribollita

    Ribollita

    Det finnes utallige varianter av denne gode suppen fra Toscana. Ribollita betyr «å varme opp på nytt», da man ofte bruker rester fra minestronesuppe som base.
    Det finnes utallige varianter av denne gode suppen fra Toscana. Ribollita betyr «å varme opp på nytt», da man ofte bruker rester fra minestronesuppe som base.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Pasta Alfredo

    Pasta Alfredo

    Oppskrift med pasta, fløte, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en hverdag som på en søndag.
    Oppskrift med pasta, fløte, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en hverdag som på en søndag.
    • Enkel
    • 20 min
  6. Gnocchi med squash og salviesmør

    Gnocchi med squash og salviesmør

    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    • Enkel
    • 90 min
  7. Italiensk pai

    Italiensk pai

    Oppskrift på herlig vegetar middagspai med stekte grønnsaker. Pesto og mozzarella setter deg i italiensk stemning. Pai passer fint å severe til både lunsj og middag, og når du får venner på besøk. Det er enkelt å lage pai fra bunnen av, men ønsker du å spare tid i en travel hverdag, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    Oppskrift på herlig vegetar middagspai med stekte grønnsaker. Pesto og mozzarella setter deg i italiensk stemning. Pai passer fint å severe til både lunsj og middag, og når du får venner på besøk. Det er enkelt å lage pai fra bunnen av, men ønsker du å spare tid i en travel hverdag, kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.
    • Enkel
    • 75 min
  8. Superkjapp pizza blanca

    Superkjapp pizza bianca

    Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
    Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Vegetarlasagne med spinat og sopp

    Vegetarlasagne med spinat og sopp

    Denne lasagnen er helt uten kjøtt, men er både mettende og har mye smak. Dette er vegetarisk kosemat med smak av Italia.
    Denne lasagnen er helt uten kjøtt, men er både mettende og har mye smak. Dette er vegetarisk kosemat med smak av Italia.
    • Enkel
    • 50 min