Viser 2,990 oppskrifter
  1. Asparges og ostepaier

    Asparges - og ostepaier

    Oppskrift på små, søte paier som du kan servere som forrett, på et tapasbord eller med i piknikkurven. Asparges- og ostepaiene er godbiter som faller i smak hos de fleste. Lag deigen selv eller kjøp ferdig paibunn om du har lite tid. Av denne oppskriften får du 12 minipaier.
    • Enkel
    • 80 min
  2. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  3. Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.
    • Middels
    • 120 min
  4. Mandelkake med rabarbra

    Mandelkake med rabarbra

    Smakfull mandelkake med rabarbra laget med kransekakemasse.
    • Enkel
    • 50 min
  5. Karriwok med svinefilet, eple og ananas

    Karriwok med svinefilet, eple og ananas

    Dette er en deilig wok-rett med spennende smakskombinasjoner, som er lekende lett å lage.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Stekt kveite med linser

    Stekt kveite med linser

    Fisk, linser og friske rødbeter smaker veldig godt, i tillegg til å være sunt. Linser er også veldig mettende, så dette er en god hverdagsrett.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Kryddergrønn SALMA

    Kryddergrønn SALMA

    Her er oppskrift på en frisk og rask lakserett med herlig smak av sitronpepper, dill og gressløk.
    • Middels
    • 30 min
  8. Sprøstekt Vaktel og ravioli  med blåmuggost og aprikos

    Sprøstekt vaktel og ravioli med blåmuggost og aprikos

    Å lage sin egen pasta høres kanskje vanskelig ut, men det er lekende lett og ikke minst gøy. Denne varianten er garantert en smakskombinasjon som kommer til å gi dine gjester en opplevelse de vil huske.
    • Utfordrende
    • 60 min
  9. SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

    SALMA Sashimi med ponzu saus

    Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.
    • Enkel
    • 15 min
  10. Sylta laks med pepperrotkrem

    Sylta laks med pepperrotkrem

    En klassiker som i forbindelse med jubileumsmenyen for 1814 har fått en ny renessanse på matbordet. Herlig syltet laks med smakfull pepperrotkrem. Passer som en nydelig forrett eller som smårett.
    • Enkel
    • 60 min
  11. Enkel gazpacho med raske hvitløkbrød

    Enkel gazpacho med raske hvitløksbrød

    Gazpacho er en kald grønnsakssuppe fra Spania som er lettvint, sunn og smaker deilig. Server med varme hvitløksbrød.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Knekkebrød med Snøfrisk og plommer

    Knekkebrød med Snøfrisk og plommer

    Et knasende godt og hjemmelaget knekkebrød med Snøfrisk og plommer. Passer perfekt som en liten snack eller forrett. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.
    • Enkel
    • 60 min