Viser 76 oppskrifter
  1. SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

    SALMA Sashimi med ponzu saus

    Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.
    • Enkel
    • 15 min
  2. Gløggtiramisu

    Gløggtiramisu

    Her har vi laget en fantastisk juleversjon av verdens mest berømte dessert.
    • Enkel
    • 15 min
  3. Grillet Brie

    Grillet Brie

    Grillet brie passer både til dessert og som tilbehør til biffen. Prøv denne spennende varianten med lune plommer, honning og valnøtter.
    • Enkel
    • 15 min
  4. SALMA laksetartar

    SALMA laksetartar

    Disse porsjonsbitene med rå SALMA, rødløk, parmesan og kapers er superlekre, og passer både som smakebiter til drinken eller til forrett.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Crudo med laks og avokado

    Crudo med laks og avokado

    Crudo betyr rå på italiensk, og er den italienske måten å servere for eksempel rå fisk på. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.
    • Enkel
    • 15 min
  6. Avokadosuppe

    Avokadosuppe

    Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Stekt kveite med hollandaisesaus

    Stekt kveite med hollandaisesaus

    Kveite er en delikatesse og en riktig festfisk, for eksempel perfekt som julemiddag. Kjøttet er hvitt og fast og egner seg både til koking og steking. Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og rosépepper.
    • Middels
    • 20 min
  8. Krydderstekt SALMA

    Krydderstekt SALMA

    I denne oppskriften bruker vi kremost og ramsløkpuré, dersom du har det tilgjenglig. Smaken og lukten av ramsløk minner om hvitløk. Den er en viltvoksende plante som egner seg veldig godt i fiskeretter. Her, i en rømmekrem, servert som tilbehør til laksen, asparges og ristede mandler, kommer smaken virkelig til sin rett. Dersom du ikke har ramsløkpuré, kan du fint erstatte dette med presset hvitløksfedd.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Hummer med sitronsmør

    Hummer med sitronsmør

    Hummer med en frisk smak av sitronsmør er den perfekte forretten når man skal invitere gjester til en middag de sent vil glemme
    • Enkel
    • 20 min
  10. Laktosefri tiramisu

    Tiramisu

    Den italienske klassikeren smaker perfekt på en hverdag.
    • Enkel
    • 25 min
  11. Lime-sabayonne med bringebær og mango

    Lime-sabayonne med bringebær og mango

    En frisk variant av eggedosis, her med lime. Desserten er enkel og rask å lage og smaker fortreffelig etter et lengre måltid.
    • Enkel
    • 25 min
  12. Stekte kamskjell med ertepuré

    Stekte kamskjell med ertepuré

    Kamskjell er festmat og ser lekkert ut servert med grønn ertepuré og kremet balsamicosaus. Raskt og enkelt er det også.
    • Enkel
    • 25 min