Viser 76 oppskrifter
  1. Ovnsbakt aubergine med hvit geitost og beter

    Ovnsbakt halve auberginer fylt med hvit geitost og båter av beter. Grilles sammen med hele fedd hvitløk til den hvite geitosten smelter.
    • Enkel
    • 45 min
    • 30 min
  2. Spekemat med skjørostkrem

    Spekemat med skjørostkrem

    Spekemat er godt i seg selv, men denne oppskriften med frukt, skjørostkrem og byggryn smaker fantastisk. Nydelige smakskombinasjoner.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Toast m Biff Lindstrom

    Toast med Biff Lindstrøm

    Biff Lindstrøm er en klassiker og smaker fantastisk godt til lunsj. Med TINE Inspirasjon og mesterkokk Tom Victor Gausdal lærer du her hvordan du kan servere det lekkert og elegant med toast og stivpisket rømme.
    • Enkel
    • 80 min
  4. Helstekt indrefilet av svin med karamelliserte poteter

    Helstekt indrefilet av svin med karamelliserte poteter

    Saftig svinekjøtt med søte poteter og frisk syltet ananas-salsa er en flott match. Server dandert på tallerken som en del av en større middag eller server på fat til søndagsmiddagen. Husk at ananas-salsaen skal stå kaldt over natten.
    • Enkel
    • 60 min
  5. Sprøstekt Vaktel og ravioli  med blåmuggost og aprikos

    Sprøstekt vaktel og ravioli med blåmuggost og aprikos

    Å lage sin egen pasta høres kanskje vanskelig ut, men det er lekende lett og ikke minst gøy. Denne varianten er garantert en smakskombinasjon som kommer til å gi dine gjester en opplevelse de vil huske.
    • Utfordrende
    • 60 min
  6. Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør og risotto

    Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør og risotto

    Ekstra smaksrik laksemiddag servert med kremet risotto, gode grønnsaker og syrlig dillsmør. Like god til hverdags som til fest.
    • Middels
    • 50 min
    • 15 min
  7. Ribbe med ananas, chili og salvie

    Ribbe med ananas, chili og salvie

    Du kan spise ribbe hele året når den er laget på dette viset. Kjøttet blir ekstra spennende med litt sødme fra ananas og hete fra chili. Servert med lettsyltet rødkål og friske grønnsaker. Husk å sette av 2-3 dager til marinering.
    • Enkel
    • 180 min
  8. Laktosefri tiramisu

    Tiramisu

    Den italienske klassikeren smaker perfekt på en hverdag.
    • Enkel
    • 25 min
  9. Lime-sabayonne med bringebær og mango

    Lime-sabayonne med bringebær og mango

    En frisk variant av eggedosis, her med lime. Desserten er enkel og rask å lage og smaker fortreffelig etter et lengre måltid.
    • Enkel
    • 25 min
  10. Entrecôte med blåmuggost og ovnsbakte potetbåter

    Entrecôte med blåmuggost og ovnsbakte potetbåter

    Et godt, saftig stykke oksekjøtt er luksus. Topp det med en god blåmuggost, og server med ovnsbakte poteter, grillede tomater og friske, grønne bønner.
    • Enkel
    • 35 min
  11. Søtsyrlig laks med risotto

    Søtsyrlig laks med risotto

    Marmelade og sitron gir laksen en nydelig smak. Server med en enkel risotto med basilikum.
    • Middels
    • 50 min
    • 10 min
  12. Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Denne ingefærglaserte fileten smelter i munnen og smaker himmelsk sammen med puré av jordskokk, potet og eple.
    • Middels
    • 60 min