Viser 76 oppskrifter
  1. Sprøstekt Vaktel og ravioli  med blåmuggost og aprikos

    Sprøstekt vaktel og ravioli med blåmuggost og aprikos

    Å lage sin egen pasta høres kanskje vanskelig ut, men det er lekende lett og ikke minst gøy. Denne varianten er garantert en smakskombinasjon som kommer til å gi dine gjester en opplevelse de vil huske.
    • Utfordrende
    • 60 min
  2. Lammekarré med risotto

    Lammekarré med risotto

    Oppskrift på et festmåltid med lammecarré og risotto med sopp og vellagret ost. Perfekt til både søndagsmiddag og fest.
    • Utfordrende
    • 45 min
  3. Kjørvel-is og kefir parfait med krydderkake og kefir-syltet rabarbra

    Kjørvel-is og kefir parfait med krydderkake og kefir-syltet rabarbra

    Lyst til å vise fram dine mesterkokkevner? Junior Kokkelandslaget har laget en symfoni av en dessert hvor kefir spiller hovedrollen i flere av komposisjonene. Forberedelsestid: 12 timer.
    • Utfordrende
    • 360 min
  4. Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør og risotto

    Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør og risotto

    Ekstra smaksrik laksemiddag servert med kremet risotto, gode grønnsaker og syrlig dillsmør. Like god til hverdags som til fest.
    • Middels
    • 50 min
    • 15 min
  5. Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Ingefærglasert reinsdyrfilet

    Denne ingefærglaserte fileten smelter i munnen og smaker himmelsk sammen med puré av jordskokk, potet og eple.
    • Middels
    • 60 min
  6. Søtsyrlig laks med risotto

    Søtsyrlig laks med risotto

    Marmelade og sitron gir laksen en nydelig smak. Server med en enkel risotto med basilikum.
    • Middels
    • 50 min
    • 10 min
  7. Gratinert sjøkreps med Jarlsberg

    Gratinert sjøkreps

    Sjøkreps smaker nydelig både som forrett og hovedrett. Her er oppskrift på en eksklusiv forrett kreert av Gastronomisk Institutt.
    • Middels
    • 50 min
  8. Rype i fløtesaus med russiske erter

    Rype i fløtesaus med russiske erter

    Høstens fineste eventyr er en skikkelig god og vill rypemiddag. Her kokes rypene i kraft og fløte, så det er bare å sette hele gryta på bordet og nyte!
    • Middels
    • 120 min
  9. Stekt kveite med hollandaisesaus

    Stekt kveite med hollandaisesaus

    Kveite er en delikatesse og en riktig festfisk, for eksempel perfekt som julemiddag. Kjøttet er hvitt og fast og egner seg både til koking og steking. Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og rosépepper.
    • Middels
    • 20 min
  10. Coq au vin

    Coq au vin

    Coq au vin er en fransk klassiker. Denne oppskriften er dog ikke med fransk hane, men med norsk kylling.
    • Middels
    • 90 min
  11. Urtestekt torsk med potetkrem

    Urtestekt torsk med potetkrem

    Når torsken stekes med friske urter og serveres med denne nydelige potetkremen blir resultatet et gourmetmåltid med mye smak og lekkert utseende.
    • Middels
    • 35 min
  12. Soyamarinert salmalaks med pasta

    Soyamarinert SALMA med pasta

    En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.
    • Middels
    • 30 min