
20 min
Enkel
4.8
Antall porsjoner
4
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.
Tips
Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.
Tips
Slik lager du digg vegetarpizza med VGTR-deig. Like godt på en kjøttfri mandag som til fredagskosen.
Antall porsjoner
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.
Tips
Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.
Tips