Vegetarpizza
Enkel•25 min min
Slik lager du digg vegetarpizza med VGTR-deig. Like godt på en kjøttfri mandag som til fredagskosen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
1 glasspizzasaus
-
1 stkrødløk
-
2 stktomater
-
1 pakkeTINE VGTR Deig
-
4 dl
-
2 tstørket oregano
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
-
2
Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.
Tips
Topp gjerne pizzaen med mer grønnsaker som spinat, fennikel, mais og squash hvis du ønsker.
-
3
Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.
Tips
Friske urter (f.eks. basilikum) og rucola drysset over pizzaen ved servering, gjør det friskt og godt. Server også gjerne en frisk salat ved siden av.