Vegetarpizza

Vegetarpizza

0
  • Enkel
  • 25 min
Slik lager du digg vegetarpizza med VGTR-deig. Like godt på en kjøttfri mandag som til fredagskosen. 

Ingredienser

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 glass pizzasaus
1 stk rødløk
2 stk tomater
1 pakke TINE VGTR Deig
4 dl TINE Revet Ost Original
2 ts tørket oregano

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
    2. Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.
      Tips
      Topp gjerne pizzaen med mer grønnsaker som spinat, fennikel, mais og squash hvis du ønsker.  
    3. Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.
      Tips
      Friske urter (f.eks. basilikum) og rucola drysset over pizzaen ved servering, gjør det friskt og godt. Server også gjerne en frisk salat ved siden av. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat