Vegetarpizza

Vegetarpizza

0
5
Enkel25 min
Slik lager du digg vegetarpizza med VGTR-deig. Like godt på en kjøttfri mandag som til fredagskosen. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn
  • 1 glass
    pizzasaus
  • 1 stk
    rødløk
  • 2 stk
    tomater
  • 1 pakke
    TINE VGTR Deig
  • 4 dl
  • 2 ts
    tørket oregano

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.

  2. 2

    Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.

    Tips

    Topp gjerne pizzaen med mer grønnsaker som spinat, fennikel, mais og squash hvis du ønsker.  

  3. 3

    Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.

    Tips

    Friske urter (f.eks. basilikum) og rucola drysset over pizzaen ved servering, gjør det friskt og godt. Server også gjerne en frisk salat ved siden av. 

Del denne oppskriften: