Vegetarpizza
Enkel
25min
Slik lager du digg vegetarpizza med VGTR-deig. Like godt på en kjøttfri mandag som til fredagskosen.
3.8
(6)

Ingredienser
Porsjoner
1 stk
ferdig pizzabunn
1 glass
pizzasaus
1 stk
rødløk
2 stk
tomat
1 pakke
VGTR Deig. Laget av ost og grønnsaker
2 ts
tørket oregano
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapirsiden ned.
- 2
Fordel sausen utover. Skjær løk og tomat i skiver og legg på sausen. Fordel VGTR-deig utover i små klumper.
Tips
Topp gjerne pizzaen med mer grønnsaker som spinat, fennikel, mais og squash hvis du ønsker. - 3
Dryss over revet ost og oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 12-15 minutter og server.
Tips
Friske urter (f.eks. basilikum) og rucola drysset over pizzaen ved servering, gjør det friskt og godt. Server også gjerne en frisk salat ved siden av.
Trykk for å vurdere oppskriften