Pizzasnurrer med Norvegia® baconost

Pizzasnurrer med Norvegia® baconost

0
  • Enkel
  • 25 min
Pizzasnurrer med Norvegia® baconost på tube er alltid velkommen om det er til lunsj, som en snack, til kveldsmat eller i matboksen. 

Ingredienser

1 pakke ferdig pizzabunn
1 stk Norvegia® smørbar baconost på tube
4 dl pizzasaus
100 g Norvegia® Revet
1 dl hakket bladpersille

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 250 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet.
    2. Klem tubeost utover hele deigen og smør ut med en slikkepott. Hell over pizzasaus og fordel den utover. Dryss over litt revet ost og finhakket persille, men la det være litt ost igjen til steking.
    3. Rull til en pølse fra langsiden og del i ca. 3 cm tykke skiver. Legg snurrene på et stekebrett med bakepapir og dryss på litt ost på toppen. Stek i ca. 10-12 minutter, til de er gylne. Avkjøl på rist eller spis dem lune.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat