Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pizzasnurrer med Norvegia® baconost

Enkel
25min

Pizzasnurrer med Norvegia® baconost på tube er alltid velkommen om det er til lunsj, som en snack, til kveldsmat eller i matboksen.

4.0
(24)
Next ImagePizzasnurrer med Norvegia® baconost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakke
pizzabunn
1 stk
Norvegia Smøreost Bacon
4 dl
pizzasaus
100 g
Norvegia® Revet
1 dl
hakket bladpersille

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 250 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet.

  2. Klem tubeost utover hele deigen og smør ut med en slikkepott. Hell over pizzasaus og fordel den utover. Dryss over litt revet ost og finhakket persille, men la det være litt ost igjen til steking.

  3. Rull til en pølse fra langsiden og del i ca. 3 cm tykke skiver. Legg snurrene på et stekebrett med bakepapir og dryss på litt ost på toppen. Stek i ca. 10-12 minutter, til de er gylne. Avkjøl på rist eller spis dem lune.

Trykk for å vurdere oppskriften