
Pizzasnurrer med Norvegia® baconost
Enkel•25 min min
Pizzasnurrer med Norvegia® baconost på tube er alltid velkommen om det er til lunsj, som en snack, til kveldsmat eller i matboksen.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 pakkepizzabunn
-
1 stkNorvegia Smøreost Bacon
-
4 dlpizzasaus
-
100 gNorvegia® Revet
-
1 dlhakket bladpersille
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 250 °C. La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Åpne så pakningen og rull deigen ut på arbeidsbordet.
-
2
Klem tubeost utover hele deigen og smør ut med en slikkepott. Hell over pizzasaus og fordel den utover. Dryss over litt revet ost og finhakket persille, men la det være litt ost igjen til steking.
-
3
Rull til en pølse fra langsiden og del i ca. 3 cm tykke skiver. Legg snurrene på et stekebrett med bakepapir og dryss på litt ost på toppen. Stek i ca. 10-12 minutter, til de er gylne. Avkjøl på rist eller spis dem lune.