Grønnsakscurry

Grønnsakscurry

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En litt sterk grønnsakscurry med ris, mild yoghurt og pappadums, er fin å ha på hverdagsreportuoaret.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g ukokt ris
2 ss olje , til steking
300 g fersk sjampinjong , i skiver
1 ½ stk rødløk , i skiver
1 stk stor blomkål , i buketter
1 stk grønn squash , i små terninger
1 stk rød paprika , i små terninger
1 stk grønn paprika , i små terninger
1 ss rød chili , finhakket
1 ½ ss grønn currypaste
3 dl TINE Lett Matfløte
2 dl vann
1 ts salt
½ ts pepper , kvernet

Til servering:

1 pakke papadum (indisk «flatbrød»)
2 dl TINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Varm opp olje i en stor stekepanne på sterk varme. Tilsett sjampinjong, og stek til den er gyllen. Ha i løk, og la det surre litt før du blander inn blomkål, squash, paprika, chili og matfløte. Smak deg frem med curry paste.
      Tips!

      Varier gjerne med red curry paste.

    3. La curryen småkoke til blomkålen er så vidt mør, rør rundt av og til. Tilsett litt vann dersom curryen blir litt tørr. Smak til med salt og pepper.
    4. Friter pappadums etter anvisning på pakken.
      Tips!

      Pappadums kan erstattes med Pita eller Nanbrød.

    5. Server curryen med ris, yoghurt og pappadums.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat