Enchiladas med kylling
Enkel•40 min min
Enchiladas med kylling – supergod mat som passer for hele familien! Bruk cheddar som her og øk smaksopplevelsen av deilig smeltet ost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
150 g
-
400 gkyllingfileter eller kylling lårfilet
-
1 stkrød paprika
-
1 stkgul paprika
-
1 stkrødløk
-
2 ss
-
1 pakketacokrydder
-
4 stkstore tortillalefser
Topping
-
1 pottefrisk koriander
-
2 stilkervårløk
-
1 stkavokado
-
1 stkrød chili
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Skjær kylling, paprika og løk i strimler. Varm en panne med smør og stek alt sammen med taco- eller enchiladas-krydder.
-
2
Fyll hver tortilla med kyllingblandingen og rull den forsiktig sammen.
-
3
Legg tortillaene i en ildfast form og topp med revet cheddar. Stek i ovnen i ca. 10 min til osten smelter. Topp med finhakket vårløk, rød chili, koriander og avokado i skiver ved servering.