Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling

0
17
Enkel40 min
Enchiladas med kylling – supergod mat som passer for hele familien! Bruk cheddar som her og øk smaksopplevelsen av deilig smeltet ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 150 g
  • 400 g
    kyllingfileter eller kylling lårfilet
  • 1 stk
    rød paprika
  • 1 stk
    gul paprika
  • 1 stk
    rødløk
  • 2 ss
  • 1 pakke
    tacokrydder
  • 4 stk
    store tortillalefser

Topping

  • 1 potte
    frisk koriander
  • 2 stilker
    vårløk
  • 1 stk
    avokado
  • 1 stk
    rød chili

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Skjær kylling, paprika og løk i strimler. Varm en panne med smør og stek alt sammen med taco- eller enchiladas-krydder.

  2. 2

    Fyll hver tortilla med kyllingblandingen og rull den forsiktig sammen.

  3. 3

    Legg tortillaene i en ildfast form og topp med revet cheddar. Stek i ovnen i ca. 10 min til osten smelter. Topp med finhakket vårløk, rød chili, koriander og avokado i skiver ved servering.

Del denne oppskriften: