Vegetarburger
Enkel
30min
Prøv en smakfull burger uten kjøtt! Denne kikertburgeren legges på en skive portobellosopp og toppes med fristende, norsk cheddar.
2.8
(4)
Ingredienser
4 stk
store portobellosopp
450 g
kokte kikerter
120 g
løk
20 g
hvitløk
120 g
aubergine
20 g
chili
10 g
persille
100 g
sopp
60 g
bbq-saus
60 g
egg
30 g
potetmel
0.25 g
salt
0.25 g
pepper
1 ss
olje
100 g
Tilbehør
4 stk
hamburgerbrød
8 ss
4 ss
bbq-saus
½ stk
rødløk
8 skiver
sylteagurk
1 stk
crispisalat
Slik gjør du
Tips
Burgerne trenger noen timer i kjøleskapet før de stekes, så beregn tid til dette!
Trykk for å vurdere oppskriften



