
Krydret bønnerullade
- Enkel
- 20 min
Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.
Slik gjør du det
-
-
Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
-
-
Tilbehør:
-
Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
-
-
Serveringstips:
-
Server gjerne med en tomatsalat.
-
Tips
Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer
Mari
(0)
Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør
(0)