Krydret bønnerullade

Krydret bønnerullade

2
8
Enkel20 min
Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    myke tortillalefser

Bønneblanding:

  • 3 bunter
    vårløk
  • 2 ss
    persille
  • 1 boks
    røde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
  • 2 ss
    sitronsaft og/eller tabasco
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Tilbehør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.

Tilbehør:

  1. 2

    Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.

Serveringstips:

  1. 3

    Server gjerne med en tomatsalat.

Tips

Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.

Del denne oppskriften: