Krydret bønnerullade

Krydret bønnerullade

2
  • Enkel
  • 20 min
Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.

Ingredienser

2 stk myke tortillalefser

Bønneblanding:

3 bunter vårløk
2 ss persille
1 boks røde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
2 ss sitronsaft og/eller tabasco
½ ts salt
¼ ts pepper

Tilbehør:

½ stk slangeagurk
10 ss Norvegia® Revet
1 dl blandet salat

Slik gjør du det

    1. Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
  1. Tilbehør:

    1. Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
  2. Serveringstips:

    1. Server gjerne med en tomatsalat.
Tips

Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentarer

  • Mari

    7 år siden
    Kjempegod i matboksen!:

     (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      7 år siden
      Helt enig med deg, Mari! Og her kan man jo lage sin egen lille touch på rulladen ved å fylle lefsene med det du selv liker aller best!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat