Krydret bønnerullade

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkmyke tortillalefser

Bønneblanding:

3 buntervårløk
2 sspersille
1 boksrøde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
2 sssitronsaft og/eller tabasco
½ tssalt
¼ tspepper

Tilbehør:

½ stkslangeagurk
10 ssNorvegia® Revet
1 dlblandet salat

Slik gjør du det

  • Bønneblanding:

    1. Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
  • Tilbehør:

    1. Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
  • Serveringstips:

    1. Server gjerne med en tomatsalat.

Tips:

Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentarer

  Legg til kommentar