Skip to main content

Eplepai Quebec

Enkel
40min

Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.

3.1
(94)
Next ImageEplepai Quebec

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
eple
1 dl
2 dl
brunt sukker
1 dl
hvetemel
0.25 ts
salt
2.5 dl
hasselnøtter

Tilbehør:

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem i en smurt ildfast form. Rør smør og sukker til smørkrem, tilsett mel, salt og hakkede nøtter. Fordel blandingen over eplene. Stek i ovn i ca. 30 minutter.

  3. Server kaken helst lunken. Pisket krem smaker svært godt til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med en kule vaniljeis.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter