Bær på havrebunn
Enkel
25min
Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.
3.8
(26)
Logg inn for å lagre favoritt!

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Pynt:
1 dl
sitronmelisseblad
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.
- 3
Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.