Skip to main content

Bær på havrebunn

Enkel
25min

Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.

3.8
(26)
Next ImageBær på havrebunn

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Bunn:

0.5 dl
sukker
2 dl
havregryn
2 dl
hvetemel

Pynt:

1 dl
sitronmelisseblad

Fremgangsmåte

  1. Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.

  3. Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.

Hev smaken med våre produkter