Fylt pitabrød med urter og salatost

Fylt pitabrød med urter og salatost

0
2
Enkel40 min
Smakfulle pitabrød fylt med TINE® Norsk Salatost Naturell og urter.

Ingredienser

Antall stykker

Deig til pitabrød

Fyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland mel, bakepulver og salt med gresk yoghurt til en god deig i en kjøkkenmaskin eller for hånd.

  2. 2

    Kjør salatost, kremost, spinat, basilikum og hvitløk sammen i en foodprosessor eller med en stavmikser.

  3. 3

    Lag boller av deigen og press flate. Legg fyll i midten og brett de sammen. Snu rundt og stek de gyldne i en stekepanne. Stek videre i ovn på 200 ºC i 10 minutter.

    Tips

    Ferdige pitabrød smaker nydelig med smeltet smør og ekstra urter på toppen.

Tips

Varier urter i fyllet etter smak.

Del denne oppskriften: