
Fylt pitabrød med urter og salatost
Enkel•40 min min
Smakfulle pitabrød fylt med TINE® Norsk Salatost Naturell og urter.
Ingredienser
Antall stykker
Deig til pitabrød
-
8 dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
500 g
-
½ tssalt
Fyll
-
120 g
-
200 g
-
65 gspinat
-
2 feddhvitløk
-
6 stilkerbasilikum
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Bland mel, bakepulver og salt med gresk yoghurt til en god deig i en kjøkkenmaskin eller for hånd.
-
2
Kjør salatost, kremost, spinat, basilikum og hvitløk sammen i en foodprosessor eller med en stavmikser.
-
3
Lag boller av deigen og press flate. Legg fyll i midten og brett de sammen. Snu rundt og stek de gyldne i en stekepanne. Stek videre i ovn på 200 ºC i 10 minutter.
Tips
Ferdige pitabrød smaker nydelig med smeltet smør og ekstra urter på toppen.