Norsk Port Salut er en halvfast, kittmodnet ost med franske aner.
-
Osten har en pipet hullsetting, og en aromatisk og litt skarp smak. Skorpen er lett fuktig, og har en jevn gulrød farge, mens innsiden av osten er kremfarget. Norsk Port Salut passer utmerket som pålegg, i ostefat, som snacks og dessert. Er også godt egnet til raclette. Tips til tilbehør: frukt, skinke, asparges og godt brød.
-
pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), modningskultur og fargestoff (annattoekstrakter) Gjelder gasspakkede artikler: Pakket i beskyttende atmosfære
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1333 kJ ( 321 kcal) fett 25 g -hvorav mettede fettsyrer 16 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 24 g salt 1,5 g molybden 9 µg kalsium 720 mg (90 %') vitamin A 250 µg (31 %') riboflavin 0,33 mg (23 %') vitamin B12 3,4 µg (137 %') fosfor 520 mg (74 %') sink 4,0 mg (40 %') selen 10 µg (18 %') jod 42 µg (28 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (< 0,01 g laktose pr. 100 g ost).
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 270 g, skivet, plastemballasje