Port Salut
Port Salut er en halvfast, kittmodnet ost med franske aner.
Osten har en pipet hullsetting, og en aromatisk og litt skarp smak. Skorpen er lett fuktig, og har en jevn gulrød farge, mens innsiden av osten er kremfarget. Port Salut passer utmerket som pålegg, i ostefat, som snacks og dessert. Er også godt egnet til raclette. Tips til tilbehør: frukt, skinke, asparges og godt brød.
pasteurisert melk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, konserveringsmiddel (natriumnitrat), modningskultur og fargestoff (annattoekstrakter) Gjelder gasspakkede artikler: Pakket i beskyttende atmosfære
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
energi | 1333 kJ (321 kcal) |
fett | 25 g |
-hvorav mettede fettsyrer | 16 g |
karbohydrat | 0 g |
-hvorav sukkerarter | 0 g |
protein | 24 g |
salt | 1,5 g |
vitamin A | 250 µg (31 %') |
riboflavin | 0,33 mg (23 %') |
folat | 65 µg (33 %') |
vitamin B12 | 3,4 µg (137 %') |
kalsium | 720 mg (90 %') |
fosfor | 520 mg (74 %') |
sink | 4,0 mg (40 %') |
selen | 10 µg (18 %') |
molybden | 9 µg (18 %') |
jod | 42 µg (28 %') |
' av referanseverdien |
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
- 270 g, skivet, plastemballasje
- 1,1, kg, plastemballasje
- 100 g, plastemballasje