Oppskrift på Tacopizza
2

Tacopizza

(86)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
3 stkhvitløksfedd
3 stksjalottløk
1 ssrapsolje, solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
400 ghakkede tomater
2 sstomatpuré
½ tssalt
¼ tspepper
1 dlbasilikum
450 gkjøttdeig
1 posetacokrydder
1 ssTINE Meierismør til steking
3 sshot tacosaus
2 stkjalapenos, hakket
½ stkrødløk, i skiver
2 dlnachochips
250 gTINE Revet Ost 4 oster

Avokadodressing:

1 stkstor avokado
3 dlTINE Crème Fraîche Original
½ stksitroner (saften)
¼ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
  2. Finsnitt hvitløk og sjalottløk og fres forsiktig i olje. Tilsett hakket tomat og tomatpuré. Kok sausen på svak varme i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og finhakket basilikum.
  3. Bre et lag med pizzasaus på pizzabunnen. Stek kjøttdeig med litt tacokrydder i smør i en stekepanne, og bland inn tacosaus. Dryss kjøttdeigen over pizzabunnen sammen med jalapeño og rødløk.
  4. Legg på noen nachochips før du drysser over revet ost. Stek pizzaen i 10–15 minutter.
  5. Avokadodressing:

  6. Mos avokado og bland inn Crème Fraîche, sitronsaft, salt og pepper. Server dressingen til pizzaen.

Tips:

Med ferdige pizzabunner er det gøy å eksperimentere med fyllet. Sett frem deres favoritter og la hele familien få komponere sin egen pizza!

Kommentarer

Produkter i oppskriften