Oppskrift på Sjampinjongpasta
0

Sjampinjongpasta

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampasta gjerne tagliatelle
200 gramsjampinjong
1 stkpaprika
1 stkfinhakket løk
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 spiseskjemangochutney
2 teskjesoyasaus
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
20 stkcherrytomater

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
  2. Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.

    Tips:

    Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

  3. Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
  4. Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.

    Tips:

    Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften