Oppskrift på Svinespyd med chilisaus og peanøtter

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Svinespyd med chilisaus og peanøtter

På et hjørne i Hanoi står den samme unge damen hver dag med en liten kulegrill der hun tilbereder små spyd med svinekjøtt. Hun gir spydene et lett lag med spicy saus, før hun griller dem til perfeksjon.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Legg trespydene i vann i 30 minutter slik at de
    ikke brenner når du griller.

  2. Del kjøttet i strimler og tre det på grillspydene.

  3. Ha på salt og pepper.

  4. Grill spydene over kull til de er halvferdige.

  5. Pensle chilisaus på kjøttet og grill noen minutter til du har et
    karamellisert resultat.

  6. Rist peanøtter i en tørr panne. Pakk kjøttet inn i salatblader, grovhakk
    nøttene og strø over kjøttet. Dryss over koriander og lettrømme.

Lignende oppskrifter