Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ovnsbakt squash med kjøttdeig og ris

Enkel
30min

En deilig squash kan raskt forvandles til en spennende middag. Vi fyller squashen med kjøttsaus og gratinerer med ost.

3.9
(360)
Lagre
Skriv ut
Del
Ovnsbakt squash med kjøttdeig og ris

Ingredienser

Ovnsbakt squash:

2 stk
squash
2 ss
½ ts
salt

Ris:

300 g
ris, ukokt

Fyll:

1 stk
løk, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
1 boks
hermetiske tomater, hakkede
2 ss
oksebuljong
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ss
frisk basilikum evt. samme antall tørket

Slik gjør du

ovnsbakt squash:

ris:

fyll:

  1. Tips

    Du kan erstatte buljong med fond.

Tips

Bruk gjerne andre grønnsaker, f.eks. paprika eller aubergine.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter