Oppskrift på Osteburger

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Osteburger

En hamburger bør ha smeltet ost. Denne saftige cheeseburgeren er overraskende enkel å lage.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For å unngå at burgerne eser opp på midten, kan du lage en liten grop med tommelen midt på den ene siden av hver burger.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 100 °C.

  2. Del kjøttdeig i antall burgere. Ha litt vann på en trefjøl, og form kjøttdeigen til runde kaker. Klem ut til store, flate burgere. Krydre med salt og pepper.

  3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på ost litt før de er ferdig stekt.

  4. Skyll salatblad. Legg dem på et håndkle for å renne av. Skrell og skjær rødløk i tynne strimler.

  5. Varm hamburgerbrød i stekeovnen i noen minutter. Du kan også bruke brødrister.

  6. Legg på salat, burger, ketchup, sennep og rødløk. Server.

Lignende oppskrifter