Oppskrift på hjemmelaget burger med basilikumskrem, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmelaget burger med basilikumkrem

Oppskrift på saftig, rask og billig hjemmelaget burger med bacon og basilikumkrem.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også bruke kyllingkjøttdeig i stedet for karbonadedeig eller kjøttdeig av storfe.

Slik gjør du

  1. Klipp eller skjær bacon i biter. Bland kjøttdeig med bacon og pepper. Rør inn egg. Form deigen til fire burgere.

  2. Stek hamburgerne i smør i ca. 3 minutter på hver side. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter, eller til burgeren er gjennomstekt og kjøttsaften har en klar farge.

  3. Bland crème fraîche, hvitløk og basilikum.

    Server hamburgerne i hamburgerbrød med tomatskiver, salat og basilikumkrem.

Lignende oppskrifter