Oppskrift på Hjemmelaget burger med basilikumkrem
0

Hjemmelaget burger med basilikumkrem

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på saftig, rask og billig hjemmelaget burger med bacon og basilikumkrem.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

hamburger:

140 grambacon
400 gramkjøttdeig, karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
¼ teskjepepper
1 stksammenpisket egg
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking

Basilikumkrem:

1 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 stkfinhakket hvitløksfedd
5 stkfinhakkede basilikumblader eller 1 ts tørket basilikum

tilbehør:

4 stkhamburgerbrød
2 stktomater i skiver
50 gramsalat

Slik gjør du det

  1. Klipp eller skjær bacon i biter. Bland kjøttdeig med bacon og pepper. Rør inn egg. Form deigen til fire burgere.
  2. Stek hamburgerne i smør i ca. 3 minutter på hver side. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter, eller til burgeren er gjennomstekt og kjøttsaften har en klar farge.
  3. Bland crème fraîche, hvitløk og basilikum. Server hamburgerne i hamburgerbrød med tomatskiver, salat og basilikumkrem.

Tips:

Du kan også bruke kyllingkjøttdeig i stedet for karbonadedeig eller kjøttdeig av storfe.

Kommentarer

Produkter i oppskriften