Oppskrift på Herlig chiligryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Herlig chiligryte

Denne litt hotte gryteretten er ypperlig hvis du har rester av en oksestek eller annet storfekjøtt du ønsker å bruke opp.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Dette er en type gryterett som bare blir bedre og bedre desto lenger du koker den, så la den koke så lenge du kan!

Slik gjør du

  1. Skyll bønner i vann, og la dem renne godt av. Ha bønner og hermetiske tomater i en gryte, og la det småkoke i noen minutter.

  2. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  3. Finhakk løk, hvitløk og chili (fjerne frøene dersom du ikke ønsker det skikkelig sterkt). Del chorizo i biter og stek sammen med kjøttet i en stekepanne på middels sterk varme.

    Hvordan rense en chili

    Hvordan finhakke løk

  4. Ha kjøttblandingen over i gryta med bønnene, og la det hele småkoke på lav varme mens du steker løk, hvitløk og chili mykt. Ha det over i gryta, rør inn tacosaus og paprikapulver, og la det småkoke videre i minst 10 minutter.

  5. Tilsett crème fraîche, og smak til med salt og pepper. Server chiligryte med ris ved siden av.

Lignende oppskrifter