Oppskrift på Lett pølsegryte
4

Lett pølsegryte

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterris, ukokt
600 grampølser (gjerne falukorv av kalkun)
2 stkløk
1 stkrød paprika
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 ½ spiseskjesoyasaus
¼ teskjepepper
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
150 gramgrønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Kok risen etter anvisningen på pakken.
  2. Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
  3. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
  4. Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
  5. Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.

Kommentarer

Produkter i oppskriften