Oppskrift på Kjøttboller med rød linseragu

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttboller med rød linseragu

En mettende og god oppskrift på kjøttboller for hele familien.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Ragu (fra fransk, av ragoûter «gi appetitt») er en matrett av kokte eller stekte kjøttstykker i sterkt krydret saus.

Slik gjør du

Kjøttboller:

  1. Bland små havregryn med melk og la svelle i ca. 5 minutter.

  2. Rist sesamfrø i en tørr, varm stekepanne. Tilsett egg, salt, kanel, ingefær, sesamfrø og karbonadedeig i melke- og havregrynblandingen. Bland til en jevn farse, gjerne i kjøkkenmaskin. Har du ikke det, bruk miksmaster.

  3. Form farsen til ca. 20 boller. Stek dem i smør i en stekepanne i ca. 10 minutter.

linseragu:

  1. Rens og hakk løk og stek den i smør. Tilsett linser og knuste tomater. La det koke i noen minutter. Tilsett crème fraîche, salt og pepper.

couscous:

  1. Kok couscous som anvist på pakken.

Lignende oppskrifter