Oppskrift på SALMA grillspyd
0

SALMA grillspyd

(5)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Med SALMA grillspyd smaker det veldig godt med tzatziki til.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkgrillspyd
600 gramSALMA
¼ stksquash
4 stksjampinjong
8 stkcherrytomater
1 stkgul paprika
1 spiseskjeolivenolje
½ teskjesitronpepper

Tzatziki:

300 gramgresk yoghurt
1 stkslangeagurk
3 stkhvitløksfedd
½ teskjesalt
¼ teskjehvit pepper

Slik gjør du det

  1. Skjær SALMA i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
  2. Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.
  3. Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.
  4. Finhakk hvitløkbåtene og bland med yoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Kommentarer