Oppskrift på SALMA grillspyd

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

SALMA grillspyd

Laks er godt på grillen, og det er veldig enkelt og greit å tilberede grillspyd med laksebiter og grønnsaker. Med SALMA grillspyd smaker det veldig godt med tzatziki til.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.

  2. Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og sitronpepper.

  3. Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca. 15 min.

  4. Finhakk hvitløkbåtene og bland med yoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper. La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.

Lignende oppskrifter