Marinert ost

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Marinert ost

Marinert ost med ferske urter og hvitløk. Perfekt å bruke i en salat eller spise den som den er. Marinaden bør trekke minst et par dager før servering for å få mest mulig ut av smaken.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ved å prikke osteterningene med en gaffel før du legger dem i glasset, vil marinaden kunne trekke lenger inn og gi enda mer smak.

Slik gjør du

  1. Skjær ost i terninger og paprika i strimler.

  2. Rens og finhakk chili. Hakk basilikum og timian. Rens og finhakk hvitløksfedd.

  3. Bland chili, basilikum, timian, hvitløk, pepperkorn, olivenolje og hvitvinseddik.

  4. Legg ost og paprika lagvis i et glass og hell marinaden over. Ha på lokk og la osten stå og trekke i marinaden et par døgn før servering. Server osten litt temperert.