Oppskrift på Fritert ridderost med pepperaprikoser, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fritert Ridder® med pepperaprikoser

Varm herlig Ridderost® og søte aprikoser med et lite dryss pepper.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ta vare på sukkerlaken aprikosene kokes i. Den er nydelig til ostefat.

Slik gjør du

  1. Del Ridder® i terninger. Hver porsjon gir tolv biter. Vend ost først i mel, deretter i egg og til slutt i griljermel.

  2. Varm opp olje til 180 °C og fritér osten til den er gyllen. Legg ostebitene på en tallerken med litt kjøkkenpapir.

  3. Kok opp sukker og vann og ha i aprikoser. Kok til det begynner å tykne.

  4. Server ostebitene varme med søte aprikoser. Mal pepper over aprikosene.