Oppskrift på Brioche med Chevre frå Haukeli
2

Brioche med Chevre frå Haukeli

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiverbrioche (evt. baguette)
8 skiverChevre Naturell Haukeli
2 stkstore løk
1 spiseskjeTINE Meierismør
½ desilitersherryeddik
1 spiseskjesukker

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på grill.
  2. Stek løken gyllen i smøret. Kok ut med eddik og sukker til du har en gyllen og god marmelade.
  3. Smørstek brioche-skivene, smør på marmelade. Legg på noen skiver Chèvre og grill i ovnen med sterk overvarme.
  4. Server med ruccola, eller en annen smakfull grønn salat, og pynt gjerne med en mandel på toppen.

Tips:

Brioche kan du bake selv eller kjøpe ferdig i butikken.

Kommentarer

Produkter i oppskriften