Amerikansk sjokoladekake

Amerikansk sjokoladekake

88
387
Enkel50 min
Her er oppskrift på en type brownies - en mørk drøm av en amerikansk sjokoladekake. Akkurat passe søt, mye glasur og herlig myk og god, og det beste av alt: den er utrolig enkel å lage. Brownies smaker helt fortreffelig med en kule god vaniljeis eller pisket krem ved siden av.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladekake/brownies

Glasur

Tilbehør

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en langpanne, ca. 25x35 cm. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. 2

    Bland alle de tørre ingrediensene til sjokoladekaken. Deretter tilsetter du inn Kefir, egg, vann og det romtempererte smøret, gjerne i terninger. Rør alt godt sammen til du får en jevn og fin røre.

  3. 3

    Smør formen eller velg å dekke den med bakepapir. Hell i røren og stek kaken midt i ovnen, i ca. 35 minutter. Avkjøl den.

Glasur

  1. 4

    Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den jevnt over den deilige brownies-kaken. Du må også gjerne strø litt pynt på toppen.

Ved servering

  1. 5

    Skjær kaken i passe biter og server brownies med pisket krem til.

Tips

Hvis du klarer det, la den stå over natten, den smaker enda bedre dagen derpå!

Del denne oppskriften: