
Amerikansk sjokoladekake
Her er oppskrift på en type brownies - en mørk drøm av en amerikansk sjokoladekake. Akkurat passe søt, mye glasur og herlig myk og god, og det beste av alt: den er utrolig enkel å lage. Brownies smaker helt fortreffelig med en kule god vaniljeis eller pisket krem ved siden av.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladekake/brownies
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en langpanne, ca. 25x35 cm. Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2
Bland alle de tørre ingrediensene til sjokoladekaken. Deretter tilsetter du inn Kefir, egg, vann og det romtempererte smøret, gjerne i terninger. Rør alt godt sammen til du får en jevn og fin røre.
- 3
Smør formen eller velg å dekke den med bakepapir. Hell i røren og stek kaken midt i ovnen, i ca. 35 minutter. Avkjøl den.
Glasur
- 4
Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den jevnt over den deilige brownies-kaken. Du må også gjerne strø litt pynt på toppen.
Ved servering
- 5
Skjær kaken i passe biter og server brownies med pisket krem til.
Tips
Hvis du klarer det, la den stå over natten, den smaker enda bedre dagen derpå!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



