Oppskrift på Mandelknekk
8

Mandelknekk

(15)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Hjemmelaget knekk, eller karamell, er alltid populært. 1 porsjon gir ca. 70 biter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Konfektformer eller små muffinsformer

Ingredienser

1 desiliterTINE Kremfløte
2 desilitersukker
2 desiliterlys sirup
1 desiliterskåldede mandler

Pynt:

1 desiliterskåldede mandler

Slik gjør du det

  1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
  2. Bland kremfløte, sukker og sirup i en tykkbunnet vid kjele. Kok kraftig uten lokk i 10-15 minutter.
  3. Ha en dråpe av knekkrøren i et glass kaldt vann. Vent en stund. Går det an å rulle en kule av den, er knekken ferdig.
  4. Hakk mandlene og vend dem inn i røren. Hell røren fra kjelen over i en liten mugge, og deretter i konfektformene.
  5. Pynt med mandelbiter på toppen av knekket.

Tips:

Bruk de nøttene du selv ønsker, både i og over knekket.

Kommentarer

Produkter i oppskriften