Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Hvite sjokoladetrøfler

Middels
1t

Disse søte herlighetene med hvit sjokolade smelter på tungen. Trenger du en spesiell gave eller en spesiell avslutning på middagen er disse perfekte. En porsjon gir rundt 25 myke og gode sjokoladetrøfler.

4.0
(83)
Next ImageHvite sjokoladetrøfler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
hvit sjokolade
1.5 dl
kokosmasse

Fremgangsmåte

  1. Grovhakk sjokoladen. Ha fløte og smør i en kjele. Kok opp fløteblandingen. Ta kjelen av varmen, og tilsett sjokoladen.

  2. Rør til blandingen er helt glatt. Ha sjokolademassen over i en bolle, og legg plastfolie over. Sett den i kjøleskapet i minst tre timer. Trøffelmassen skal bli ganske hard, men ikke så hard at du ikke kan forme den.

  3. Når sjokolademassen er kald, kan du forme kuler av den. To teskjeer gjør jobben enklere.

    Tips

    Siste finpuss kan gjøres med fingrene, gjerne med tynne plasthansker på. 

  4. Rull kulene i kokos. Oppbevares kjølig.

    Tips

    Oppbevart kjølig, holder trøflene seg i flere uker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter